Neler Yeni

Hepsiburadadan aldığım adidas superstar çakma mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Orjinal gibi gözüküyor sen neden replika olduğunu düşünüyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı zamanda ürünün tabanının kaliteside belli eder eğer apartmanda markette yürürken garip garip sesler çıkartıyor ve zemin yağlıymış gibi kayıyorsa o zaman kalitesiz bi replikadır ama ben orjinal olduğunu düşünüyorum. Aklına çok takarsan rahat edemezsin bendede olmuştu aldığım ayakkabıda merak etme güle güle giyin. Eğer hala için rahat etmiyorsa iade et.
Hocam ilk başta çin malı olduğu için bi şüphelenmiştim ama artık her yerde üretiliyor sanırım sadece tek sorun ayakkabının burnunu az kaldırınca yanlarda buruşma oluyor normal mi sizce gidip mağazada denemiştim hiç burnunu kaldırmadım ama böyle görünce biraz korktum

Bali Tiner Kokusu Varsa En Ufak Bile Orjinal Değildir.
Hiç öyle bir koku almadım sadece buruşukluklar beni endişelendirdi

Son düzenleme:

Fatih534

80+ Bronze
Hocam ilk başta çin malı olduğu için bi şüphelenmiştim ama artık her yerde üretiliyor sanırım sadece tek sorun ayakkabının burnunu az kaldırınca yanlarda buruşma oluyor normal mi sizce gidip mağazada denemiştim hiç burnunu kaldırmadım ama böyle görünce biraz korktum

Buruşuk Olmaması Lazım B kalite Olabilir O Zaman

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
FOTOĞRAFLARDAN GÖRDÜĞÜM KARAI İLE AYAKKABI GERÇEK DERİ ORJİNLDİR. BEN AYAKKABICIYIM
BİDE HEPSİBURADA DİSBRATÖR FATURASI OLMADAN MARKALI AYAKKABI YÜKLEYEMEZSİN

Eqemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Egemen K

zaten bu ayakkabılar çin vietnamda üretiliyor bütün ürünler çinde üretiliyor yani merak etmeyin nike ve adidas ürünlerinde gerçek kaliteli deri kullanmak yerine deri gibi yapılmış plastik kullandığı için çok normaldir nike air force ve jordan 1 lerde falanda o buruşma olur merak etmeyin ürününüz orjinal

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
onlarda dahil hiçbir ayakkabı 2000tl etmez belgesel çekimine gitmicekseniz veya profesyonel sporcu değilseniz bunlar ayakkabı için çok uçuk fiyatlar. özellikle adidas nike gibi markaların ürünlerinin üstündeki logodan başka özelliği olmuyor
Oluyo bence... 2019 da nike aldım hala çatur çutur giyebiliyorum.Bu sene mart-nisan gibi lumberjack aldım cıvkı çıktı nerdeyse ama kaliteli hala

Eqemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Egemen K
Buruşuk Olmaması Lazım B kalite Olabilir O Zaman

zaten bu ayakkabılar çin vietnamda üretiliyor bütün ürünler çinde üretiliyor yani merak etmeyin nike ve adidas ürünlerinde gerçek kaliteli deri kullanmak yerine deri gibi yapılmış plastik kullandığı için çok normaldir nike air force ve jordan 1 lerde falanda o buruşma olur merak etmeyin ürününüz orjinal
1668547711345.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
hocam ankara ankamallde adidas ve flo mağazalarına sordum orijinal dediler geneli de kutu ve ayakkabı kodunu karşılaştırdı

Top Bottom