~KİNG~
80+ Bronze
Oda güzel.Skechers
Oda güzel.Skechers
Hocam ilk başta çin malı olduğu için bi şüphelenmiştim ama artık her yerde üretiliyor sanırım sadece tek sorun ayakkabının burnunu az kaldırınca yanlarda buruşma oluyor normal mi sizce gidip mağazada denemiştim hiç burnunu kaldırmadım ama böyle görünce biraz korktumOrjinal gibi gözüküyor sen neden replika olduğunu düşünüyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı zamanda ürünün tabanının kaliteside belli eder eğer apartmanda markette yürürken garip garip sesler çıkartıyor ve zemin yağlıymış gibi kayıyorsa o zaman kalitesiz bi replikadır ama ben orjinal olduğunu düşünüyorum. Aklına çok takarsan rahat edemezsin bendede olmuştu aldığım ayakkabıda merak etme güle güle giyin. Eğer hala için rahat etmiyorsa iade et.
Hiç öyle bir koku almadım sadece buruşukluklar beni endişelendirdiBali Tiner Kokusu Varsa En Ufak Bile Orjinal Değildir.
Buruşuk Olmaması Lazım B kalite Olabilir O ZamanHocam ilk başta çin malı olduğu için bi şüphelenmiştim ama artık her yerde üretiliyor sanırım sadece tek sorun ayakkabının burnunu az kaldırınca yanlarda buruşma oluyor normal mi sizce gidip mağazada denemiştim hiç burnunu kaldırmadım ama böyle görünce biraz korktum
Hiç öyle bir koku almadım sadece buruşukluklar beni endişelendirdi
zaten bu ayakkabılar çin vietnamda üretiliyor bütün ürünler çinde üretiliyor yani merak etmeyin nike ve adidas ürünlerinde gerçek kaliteli deri kullanmak yerine deri gibi yapılmış plastik kullandığı için çok normaldir nike air force ve jordan 1 lerde falanda o buruşma olur merak etmeyin ürününüz orjinalHocam ilk başta çin malı olduğu için bi şüphelenmiştim ama artık her yerde üretiliyor sanırım sadece tek sorun ayakkabının burnunu az kaldırınca yanlarda buruşma oluyor normal mi sizce gidip mağazada denemiştim hiç burnunu kaldırmadım ama böyle görünce biraz korktum
Hiç öyle bir koku almadım sadece buruşukluklar beni endişelendirdi
Oluyo bence... 2019 da nike aldım hala çatur çutur giyebiliyorum.Bu sene mart-nisan gibi lumberjack aldım cıvkı çıktı nerdeyse ama kaliteli halaonlarda dahil hiçbir ayakkabı 2000tl etmez belgesel çekimine gitmicekseniz veya profesyonel sporcu değilseniz bunlar ayakkabı için çok uçuk fiyatlar. özellikle adidas nike gibi markaların ürünlerinin üstündeki logodan başka özelliği olmuyor
Buruşuk Olmaması Lazım B kalite Olabilir O Zaman
zaten bu ayakkabılar çin vietnamda üretiliyor bütün ürünler çinde üretiliyor yani merak etmeyin nike ve adidas ürünlerinde gerçek kaliteli deri kullanmak yerine deri gibi yapılmış plastik kullandığı için çok normaldir nike air force ve jordan 1 lerde falanda o buruşma olur merak etmeyin ürününüz orjinal
hocam ankara ankamallde adidas ve flo mağazalarına sordum orijinal dediler geneli de kutu ve ayakkabı kodunu karşılaştırdızaten bu ayakkabılar çin vietnamda üretiliyor bütün ürünler çinde üretiliyor yani merak etmeyin nike ve adidas ürünlerinde gerçek kaliteli deri kullanmak yerine deri gibi yapılmış plastik kullandığı için çok normaldir nike air force ve jordan 1 lerde falanda o buruşma olur merak etmeyin ürününüz orjinal