Arama sonuçları: *

1. Y

İtemsatış vs. Hesapcomtr

Hocam sizin alırken dikkat etmeniz gerekiyor yüksek işlemli satıcılardan alacaksınız oyun hesabı alıyorsanızda tek güvenilir site gamermarkt sitesi adamlar dolandırıcılık konularıyla bizzat kendileri ilgileniyor iade yapmazsanız dava açıyorlar size hiçbirşey yaptırtmıyorlar sadece paranızı...
  2. Y

İtemsatış vs. Hesapcomtr

Hocam zaten böyle şeylerde kimse buraya gelipde itemsatışdan hesap aldım sorun yaşamadım güzel site yazacak değil sorun yaşayanlar yaşar.Aynı sorun kargo şirketlerindede var tüm kargocuların yıldızı 1-2 falan sadece sorun yaşayanlar yazar çünki :D
  3. Y

İtemsatış vs. Hesapcomtr

Hocam satıcının hesabında bakiye varsa onunla karşılıyorlar zaten zararınızı en azından 2000den fazla işlemli olan satıcılardan alıp mağdur olduğunuzu kanıtlarsanız hiçbir sorun yaşamazsınız.
  4. Y

İtemsatış vs. Hesapcomtr

İtemsatışı yıllardır aktif kullanıyorum dolandırılma olaylarında hukuki işlem başlatacağınızı söylerseniz iletişime geçip kullanıcı bilgilerini veriyorlar (Size vermiyorlar tabii ki).Siteden para çekebilmek için kimliğini onaylaman lazım,ama kimlik onaylı satıcılarda dolandırabiliyor eğer...
  5. Y

Shopier'e güvenilir mi?

Shopier sadece aracı bir kurum dolandırılma olaylarıyla hiç bir desteği vb. yok.
Geri