Arama sonuçları: *

1. İsmail Aslan

Amd Ryzen 5 5600x İçin Sıvı Soğutma Önerisi

çok iyi değerler hocam , frost commander bu phantom spirinterin daha üstü herhalde daha pahalı diye bu kanıya vardım
  2. İsmail Aslan

saolun hocam harikasınız valla akşam pederle konuşup halletcem
  3. İsmail Aslan

hocam biraz düşündüm ve 1200 tl daha vermek yerine 1800tl e phantom spiritin argb modelini almak daha mantıklı gelmeye başladı şuan amd wraith prism ile 80 dereceleri görüyorum oyunda ve %100 fan sesi baya rahatsız ediyor beni yeni soğutucudan tek gayem 70 üstüne nadiren çıkması ve sessiz...
  4. İsmail Aslan

Hocam kasam siyah ve malesef 240 destekliyor frozen notte ve ls520 se arasından hangisi hocam
  5. İsmail Aslan

300Tl daha verip ls520 se sizce hocam ?
  6. İsmail Aslan

https://www.hepsiburada.com/deep-cool-deepcool-ls520-se-rgb-240mm-sivi-sogutma-siyah-p-HBCV00003UGD6D?magaza=Aptek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.8 bu modelde karar kılıyorum kral
  7. İsmail Aslan

520 yeter derken SE ibaresi olmayan düz modelden mi bahsettin kral
  8. İsmail Aslan

görünüş amaçlıda istiyorum bu yüzden hava soğutma tercihim değil
  9. İsmail Aslan

Merhaba sayıf forum üyeleri ortalama 3k TL civarlarında bütçem var , ne önerirsiniz ? aklımda corsair h100 ve deepcool LS520 SE var ama hangisi emin olamadım veya başka önerilerinize açığım.
  10. İsmail Aslan

Wraith Prism 5600'e yeter mi

Bütçeniz ne kadar ?
  11. İsmail Aslan

Wraith Prism 5600'e yeter mi

Amd wraith prism i 5 5600x ile kullanıyorum şahsen yetmiyor -20 curver optmizer ile yük altında 75 derecelerde kullanıyorum.
  12. İsmail Aslan

i5 11400F Sıvı soğutucu

Hocam kaliteli bir modeldir ve markada üzmez. Düşüyor genelde , iyi bir soğutma tier A listesinde.
  13. İsmail Aslan

i5 11400F Sıvı soğutucu

Lian li galahad 240 öneririm indirimlerde filan yakalayabilirsiniz. Gaming gecesine pek çok kez geldi.
  14. İsmail Aslan

i5 11400F Sıvı soğutucu

Amd işlemcilerde kronik sorun yok.
  15. İsmail Aslan

Ben Bu Sistemlere AŞIK Oldum!!!

Rtx 3090 olsun bizim olsun. Kırmızı , mavi pembe , beyaz , siyah , saydam filan farketmez fanı dönsün yeter pardon nefes alsın yeter.
  16. İsmail Aslan

Artic mx-4 Orijinal mi ?

Farklı bir yerden aldım diğer ürünlere kıyasla. itopyadan aldım ve ilk defa ismini duyduğum bir kargo ile yani netkargo , sağlam firma mı sizce ? 1643307302 Tamamen aynı depo filan mı hocam ? Hmm wrait prism mi aldınız ?
  17. İsmail Aslan

Artic mx-4 Orijinal mi ?

Bu arada sahte olayına rastlamışsınız geçmiş olsun hocam. Teşekkürler yardım için.
  18. İsmail Aslan

Artic mx-4 Orijinal mi ?

Ama hocam hava karlıken klavye kulaklık termal macun filan geldi.
  19. İsmail Aslan

Artic mx-4 Orijinal mi ?

tabii ki hocam buyrun https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-pm-HB00000KBT84 1643306838 Yani bende öyle düşünüyorum satıcı Hepsiburada sahte ürün satmaz bence.
  20. İsmail Aslan

Artic mx-4 Orijinal mi ?

Barkodada baktım , üst sol köşesinde ki çıkıntı orjinal barkodla aynı ama yinede sorayım dedim.
Top Bottom