Neler Yeni

i5 11400F Sıvı soğutucu

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Bütçe
1400
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
kanka bende de böyleydi tabi ben W sınırlaması yaptım biostan ama. Yinede önerim olacak Maxtor termal macun ve snowman t6 ultra aldım gayet iş gördü. Sonuçları önceki konularımda açmıştım bakabilirsin. Sıvı soğutma tecrübem ve bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
PF240 iyidir.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pf240 sipariş vericem o zaman fiyatına göre gayet iyi gibi incelemelere baktığımda teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bende de böyleydi tabi ben W sınırlaması yaptım biostan ama. Yinede önerim olacak Maxtor termal macun ve snowman t6 ultra aldım gayet iş gördü. Sonuçları önceki konularımda açmıştım bakabilirsin. Sıvı soğutma tecrübem ve bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum.
Bende de kule tipi soğutucu var fakat cyberpunk gibi oyunda kasayı çok ısıtıyor ve işlemci 90c yi buluyor power limitler açık iken. O yüzden sıvı soğutucuya yöneldim

Americano

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba, i511400F'im var power limit açık 130W'a kadar çıkıyor ve şuanki soğutucum baş edemiyor. 90C leri görüyor 3A oyunlarda. İki sıvı soğutucu arasında kaldım, daha iyi önerilere de açığım.
1. Silverstone pf240: https://www.teknobiyotik.com/donani...-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-sst-pf240-argb.html
2. Cooler Master Masterliquid ml240l v2: https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html
coolermaster tercih ederdim ikisinide kullanmış olarak söyülüyorum

Pf240 sipariş vericem o zaman fiyatına göre gayet iyi gibi incelemelere baktığımda teşekkürler :)

Bende de kule tipi soğutucu var fakat cyberpunk gibi oyunda kasayı çok ısıtıyor ve işlemci 90c yi buluyor power limitler açık iken. O yüzden sıvı soğutucuya yöneldim
silverstone pf 240p kullanmış biri olarak söylüyorum uzun vaade için hiç iyi bir sıvı soğutma değildir.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
coolermaster tercih ederdim ikisinide kullanmış olarak söyülüyorum

silverstone pf 240p kullanmış biri olarak söylüyorum uzun vaade için hiç iyi bir sıvı soğutma değildir.
Daha sipariş vermedim. Cooler master mı alayım yani soğutma olarak çok fark eder mi ?

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
neden sıvı soğutucu aslında t6 ultra işinizi görebilir ama siz bilirsiniz tabikide

Americano

80+ Bronze
Yanlış Bilgilendirme
Arkadaşlar merhaba, i511400F'im var power limit açık 130W'a kadar çıkıyor ve şuanki soğutucum baş edemiyor. 90C leri görüyor 3A oyunlarda. İki sıvı soğutucu arasında kaldım, daha iyi önerilere de açığım.
1. Silverstone pf240: https://www.teknobiyotik.com/donani...-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-sst-pf240-argb.html
2. Cooler Master Masterliquid ml240l v2: https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html
Cooler masterliquid240mlv2 3 aylık kullanıcısıyım hiçbir sorunu yok yük altında fortnite pubg gibi oyunlarda 60 dereceden üzeri çıkmıyor ses konusunda problremleri var fakat çok takmazsanız duymazsınız kaliteli bir üründür pf240p deneyimimi size anlatayım sizde benim gibi pişman olmayın ilk 6 ayında sıvı soğutmada çok fazla sesler gürültüler iki fanı direk çöktü performansı 10 üzerinden 5 yük altında 70 80 derecelere ulaşıyordu işlemci termal macunla alakalıdır dedim 3 kere en az yeniledim çare olmadı sonunda sıvı soğutma arızalı çıktı alıcaksanız kesinlikle

COOLER MASTER LİQUİD 240MLV2 Tavsiyemdir

Daha sipariş vermedim. Cooler master mı alayım yani soğutma olarak çok fark eder mi ?
AMD R53600X kullanıyorum hocam amd işlemciler kronik sorunlu ısı overclokta bile 60ı geçmiyor pf240p öneriler sonucu aldım herkes sözde öneriyor ama sıvı soğutmanın kalitesi yerlerde cooler master alın

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Cooler masterliquid240mlv2 3 aylık kullanıcısıyım hiçbir sorunu yok yük altında fortnite PUBG gibi oyunlarda 60 dereceden üzeri çıkmıyor ses konusunda problremleri var fakat çok takmazsanız duymazsınız kaliteli bir üründür pf240p deneyimimi size anlatayım sizde benim gibi pişman olmayın ilk 6 ayında sıvı soğutmada çok fazla sesler gürültüler iki fanı direk çöktü performansı 10 üzerinden 5 yük altında 70 80 derecelere ulaşıyordu işlemci termal macunla alakalıdır dedim 3 kere en az yeniledim çare olmadı sonunda sıvı soğutma arızalı çıktı alıcaksanız kesinlikle

COOLER MASTER LİQUİD 240MLV2 Tavsiyemdir

AMD R53600X kullanıyorum hocam amd işlemciler kronik sorunlu ısı overclokta bile 60ı geçmiyor pf240p öneriler sonucu aldım herkes sözde öneriyor ama sıvı soğutmanın kalitesi yerlerde cooler master alın
Amd işlemcilerde kronik sorun yok.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Lian li galahad 240 öneririm indirimlerde filan yakalayabilirsiniz. Gaming gecesine pek çok kez geldi.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Lian li galahad 240 öneririm indirimlerde filan yakalayabilirsiniz. Gaming gecesine pek çok kez geldi.
2000 tl civarı şuan beklesem düşer mi ? Ve bu attığım 2 soğutucudan daha iyi midir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,838
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom