Artic mx-4 Orijinal mi ?

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Hepsiburada'dan "Hepsiburada" satıcısından mx-4 aldım orijinal mi , sahte mi ?

Bonus soru: Arkadaşlar kargom neden bu kadar sürdü ?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Gaziantep'te kar olduğu için mi bu kadar bekletiyorlar ? Son bir parça kaldı oda cpu soğutma bunun için sistem bekliyor.
Şuan varış şubesinde.
Kardan falan değil tamamen kargonun sorumsuzluğu. Bire bir aynı tarihten itibaren aynı yerde duruyor benim de aynı ürün. Ondan daha sonra param güvende üzerinden ürün de sattım ürün de aldım hepsi geldi ve hepsi Antep üzerinden geliyor bulunduğum şehire. Aradım itopyayı dün, değerlendirmeye aldık dedi ama bilemiyorum.

Hocam belki şuan aktarım yapamıyorlardır. Yani o ürünler geldiğinde bir şekilde yola çıkmıştır ama son parçada durum değişmiştir.
Yarın bir arayıp sorun isterseniz.
Farklı bir yerden aldım diğer ürünlere kıyasla. itopyadan aldım ve ilk defa ismini duyduğum bir kargo ile yani netkargo , sağlam firma mı sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardan falan değil tamamen kargonun sorumsuzluğu. Bire bir aynı tarihten itibaren aynı yerde duruyor benim de aynı ürün. Ondan daha sonra param güvende üzerinden ürün de sattım ürün de aldım hepsi geldi ve hepsi Antep üzerinden geliyor bulunduğum şehire. Aradım itopyayı dün, değerlendirmeye aldık dedi ama bilemiyorum.
Tamamen aynı depo filan mı hocam ? Hmm wrait prism mi aldınız ?

Farklı bir yerden aldım diğer ürünlere kıyasla. itopyadan aldım ve ilk defa ismini duyduğum bir kargo ile yani netkargo , sağlam firma mı sizce ?

Aynı depo aynı ürün wraith prism

eyw hocam

Konu Itopya ve kargosuysa durum farklı maalesef hocam. Yavaş bir kargo firması. Yavaşlık dışında sorun olacağını sanmıyorum hocam.

Satıcı Hepsiburada ise orjinaldir zaten.
Kutusu da orjinale benziyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri