Neler Yeni

Artic mx-4 Orijinal mi ?

krammer

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Hepsiburada'dan "Hepsiburada" satıcısından mx-4 aldım orijinal mi , sahte mi ?

Bonus soru: Arkadaşlar kargom neden bu kadar sürdü ?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar Gaziantep'te kar olduğu için mi bu kadar bekletiyorlar ? Son bir parça kaldı oda cpu soğutma bunun için sistem bekliyor.
Şuan varış şubesinde.
Kardan falan değil tamamen kargonun sorumsuzluğu. Bire bir aynı tarihten itibaren aynı yerde duruyor benim de aynı ürün. Ondan daha sonra param güvende üzerinden ürün de sattım ürün de aldım hepsi geldi ve hepsi Antep üzerinden geliyor bulunduğum şehire. Aradım itopyayı dün, değerlendirmeye aldık dedi ama bilemiyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hocam belki şuan aktarım yapamıyorlardır. Yani o ürünler geldiğinde bir şekilde yola çıkmıştır ama son parçada durum değişmiştir.
Yarın bir arayıp sorun isterseniz.
Farklı bir yerden aldım diğer ürünlere kıyasla. itopyadan aldım ve ilk defa ismini duyduğum bir kargo ile yani netkargo , sağlam firma mı sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardan falan değil tamamen kargonun sorumsuzluğu. Bire bir aynı tarihten itibaren aynı yerde duruyor benim de aynı ürün. Ondan daha sonra param güvende üzerinden ürün de sattım ürün de aldım hepsi geldi ve hepsi Antep üzerinden geliyor bulunduğum şehire. Aradım itopyayı dün, değerlendirmeye aldık dedi ama bilemiyorum.
Tamamen aynı depo filan mı hocam ? Hmm wrait prism mi aldınız ?

krammer

80+ Bronze
Farklı bir yerden aldım diğer ürünlere kıyasla. itopyadan aldım ve ilk defa ismini duyduğum bir kargo ile yani netkargo , sağlam firma mı sizce ?

Aynı depo aynı ürün wraith prism

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
eyw hocam

krammer

80+ Bronze

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Konu Itopya ve kargosuysa durum farklı maalesef hocam. Yavaş bir kargo firması. Yavaşlık dışında sorun olacağını sanmıyorum hocam.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Satıcı Hepsiburada ise orjinaldir zaten.
Kutusu da orjinale benziyor.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Top Bottom