Arama sonuçları: *

1. AEGON

Ryzen 5 7500F Yanında AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm var Yeterli Olurmu ?

Ben şahsen sıvı soğutma aldım ancak gerekli değil sağlam bir kule tipi soğutmada işinizi çok rahat görür stabil sıcaklık değerleride alırsınız.
  2. AEGON

Phantom Spirit Am5 dedtekliyor mu?

7500f için bir ara almayı düşünüyordum araştırdığımda uyumlu yazıyordu dostum
  3. AEGON

7500F & Thermalright Assassin King 85 Derece

ASUS PRIME B650M-R
  4. AEGON

Co dediğiniz kısım tam olarak neresi oluyor hocam tam ismini yazabilirmisiniz
  5. AEGON

Bende game garaj hazır sistem aldım 5070 ve 7500f li sıvı soğutma ile kullanıyorum bf6 ve pubg de 72 73 derecelerde geziyor mx6 termal macun sürdüm bişey değişmedi montaj da bi sıkıntı yok niye böyle anlamadım
  6. AEGON

Yardım MSI mag coreliquid I240 geldi ama montajda bi gariplik var.

Son olarak denenecek o kaldı zaten hocam
  7. AEGON

İçinden çıkan macunu kullandım hocam
  8. AEGON

Tekrardan ayarladım bu sefer bütün vidalar sağlam ama yinede yükte 75 derece sabit oluyor işlemci sıvı soğutma fanları ve pompasıda %100 de çalışıyor. 2k yüksek ayarlarda bf6 ve 2k ultra pubg de denedim ikiside aynı
  9. AEGON

Ustam bu pompayı tutan 4 civatanın biri tam takılı değil yalama gibi bişey olmuş boşa dönüyor 3 civata tutuyor ondan kaynaklı olabilir mi
  10. AEGON

ustam benimde sıvı soğutma geldi kurulumunu yaptım ancak performansını beğenmedim yada ben yanlış bişey yaptım şuan bf6 75 derecelerde geziyor
  11. AEGON

Ryzen 5 7500F + rx 7700xt sıvı soğutma önerisi(240mm)

Bende aynı işlemciyi kullanıyorum yeni aldım sistemi 240 lık sıvı soğutma önermiyolar pek phantom spirit öneriliyor
  12. AEGON

GT 301 Kasa 360mm takılır mı?

Kasanı yeni aldıysan iade etme şansın varsa et yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum bu kasayı malzeme kalitesi olarak çok iyi bir kasa ama küçük bir kasa olduğu için hiç bişey sığmıyor ekran kartımı yükselticem mesela ama yeni nesil 3 fanlı kartlardan sadece sapphire modeli sığıyor mesela. Senin...
  13. AEGON

gt 301 sıvı sogutma olurmu olursa tavsiye

İmzamdaki sistemi kullanıyorum üst tarafa taktım sıvı soğutmayı ama milimetrik olarak taktım ramlarin uçları daha uzun olsa olmazdı.
  14. AEGON

Ekran Kartını Beyaza Boyadım

Kral ben 2 senedir kasamı açıp temizlicek vakit bulamıyorum valla helal olsun sana 😂
  15. AEGON

Öneri 5600 İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

Anakartınız asus diye tahmin ediyorum bu ayarın detaylı videosu youtube da var hocam onu izleyip yapsanız daha sağlıklı olur.
  16. AEGON

Bu tamamen işlemcinin slikon kalitesine bağlı denemeden bilemezsin mesela ben bi ara 4.1 ghz 1.1 voltaj ile kullanıyordum sen aynısını yapınca sıkıntı yaratabilir dediğim gibi deneyerek öğrenmek lazım.
  17. AEGON

120mm soğutucu alınmaz 240 minimum alınmalı 120mm ye vereceği paraya kaliteli kule tipi soğutucu alır daha iyi performans verir.
  18. AEGON

Sıvı soğutucu sıvı önerin lütfen

Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz?
  19. AEGON

Sıvı soğutucu sıvı önerin lütfen

İşlemci sıcaklığın arttı mı hocam bende aynı sıvı soğutmayı kullanıyorum yaklaşık 1.5 sene yi geçti hala aynı sıcaklık değerlerini alıyorum.
Geri