Arama sonuçları: *

1. AEGON

GT 301 Kasa 360mm takılır mı?

Kasanı yeni aldıysan iade etme şansın varsa et yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum bu kasayı malzeme kalitesi olarak çok iyi bir kasa ama küçük bir kasa olduğu için hiç bişey sığmıyor ekran kartımı yükselticem mesela ama yeni nesil 3 fanlı kartlardan sadece sapphire modeli sığıyor mesela. Senin...
  2. AEGON

gt 301 sıvı sogutma olurmu olursa tavsiye

İmzamdaki sistemi kullanıyorum üst tarafa taktım sıvı soğutmayı ama milimetrik olarak taktım ramlarin uçları daha uzun olsa olmazdı.
  3. AEGON

Ekran Kartını Beyaza Boyadım

Kral ben 2 senedir kasamı açıp temizlicek vakit bulamıyorum valla helal olsun sana 😂
  4. AEGON

Öneri 5600 İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

Anakartınız asus diye tahmin ediyorum bu ayarın detaylı videosu youtube da var hocam onu izleyip yapsanız daha sağlıklı olur.
  5. AEGON

Bu tamamen işlemcinin slikon kalitesine bağlı denemeden bilemezsin mesela ben bi ara 4.1 ghz 1.1 voltaj ile kullanıyordum sen aynısını yapınca sıkıntı yaratabilir dediğim gibi deneyerek öğrenmek lazım.
  6. AEGON

120mm soğutucu alınmaz 240 minimum alınmalı 120mm ye vereceği paraya kaliteli kule tipi soğutucu alır daha iyi performans verir.
  7. AEGON

Sıvı soğutucu sıvı önerin lütfen

Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz?
  8. AEGON

Sıvı soğutucu sıvı önerin lütfen

İşlemci sıcaklığın arttı mı hocam bende aynı sıvı soğutmayı kullanıyorum yaklaşık 1.5 sene yi geçti hala aynı sıcaklık değerlerini alıyorum.
  9. AEGON

Ryzen 5 5600'lü sistem sıvı soğutucu mu, kule tipi fan mi.

5600x ile sıvı soğutma kullanıyorum ben zamanında amazon sağolsun 650 tl gibi komik bir rakama satın aldım o yüzden mantıklıydı benim için ancak şuanki fiyatlarla kesinlikle kule tipi alın geçin yeterki olucaktır.
  10. AEGON

Corsair sıvı soğutma sessizmi

H100x kullanıyorum default ayarlarda sesli çalışıyor ayarlardan 45 dereceye kadar %20 devirde çalış şeklinde ayarladım ses duymuyorum artık memnunum performansından da sesinden de.
  11. AEGON

Ryzen 5 5600x sıvı soğutma önerisi

Corsair h100x ile kullanıyorum yükte 60 62 derecelerde geziyor en fazla ama ben zamanında Amazon dan 650 tl ye almıştım şuan fiyatı uçmuş daha iyi alternatifleri vardır.
  12. AEGON

Kasanın camını kapatmalı mıyım ?

Sıcaklık değerlerin normalse hatta normalin bi tık üsttüyse bile açık kullanmanı tavsiye etmem.
  13. AEGON

Snowman t6 aldım ho,go?

Zamanında 150tl ye almıştım 180 ne satmıştım fiyatlar uçmuş. Fiyattan bağımsız soğutmak için yeterli olucaktır ama takması biraz zorlayabilir bilgin olsun
  14. AEGON

Yardım Sıvı Soğutucuların kendisinde termal macun bulunuyormu ( ASUS LC 240 )

Altında sürülü olarak gelir
  15. AEGON

5600x hava veya aıo soğutucu önerisi

H100x sıvı soğutma ile kullanıyorum 5600x i 62 63 dereceleri geçmiyor en ağır oyunlarda. Stok fanlada kullandım bir süre 70 80 dereceleri görüyordu ben 70 üstü görmek istemiyorum şahsen sen görmek istersen stok fanlada devam edebilirsin.
  16. AEGON

Yardım Gt301 Kasasına Sıvı Soğutucu Önerisi

https://ty.gl/9arziy7rbt Benim ramlerimde bu hocam.
  17. AEGON

Yardım Gt301 Kasasına Sıvı Soğutucu Önerisi

Aynı kasada h100x sıvı soğutma ile kullanıyorum ram boyutun önemli bu kasada uç kısımları yukarı doğru çok sivri ise sığmıyor sıvı soğutma ben ucu ucuna montajladım.
  18. AEGON

Yardım H100X sıvı soğutma ile sıcaklıklar normal mi?

Msi anakartı bilmiyorum hocam asusda çok kolay ayarlanıyor. Manuel olarak elinizle ayar yapmanız lazım attığınız resimdeki yerleri kurcalayın orlarda biyerde olması lazım
  19. AEGON

Yardım H100X sıvı soğutma ile sıcaklıklar normal mi?

Ses için 45 dereceye kadar %20 fan hızında çalış ayarı yaptım ben ses kesildi bende dene istersen
Top Bottom