Phantom Spirit Am5 dedtekliyor mu?

Reaksiyon skoru
110
Arkadaşlar selamlar.
Phantom spirit soğutucum var 12400f’e takılı.
Sistemimi yükseltip Am5 e geçeceğim.
Kutudan çıkan braketlerdw Am4 yazıyor. Bu Am4 braketleri Asus B650 MR anakartta kullanabilir miyim?

Kolay gelsin

Arkadaşlar selamlar.
Kutudan çıkan braketlerdw Am4 yazıyor. Bu Am4 braketleri Asus B650 MR anakartta kullanabilir miyim?

Kolay gelsin
7500f için bir ara almayı düşünüyordum araştırdığımda uyumlu yazıyordu dostum

Evet destekliyor. AM4 yazılı braketleri takıyorsun zaten. 2 tane düz değil de biraz kıvrımlı olanlar.

1765176190857.webp

Arkadaşlar selamlar.

Kolay gelsin
destekliyor 7600 ile kullandım ama soğutamadığı için sattım sanırım bu cpu destekn braketi lazım kaç kez montaj yapyım ısılar 78 80 altına düşmedi

Arkadaşlar selamlar.

Kolay gelsin
Destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Am4 yazanı takacaksin

destekliyor 7600 ile kullandım ama soğutamadığı için sattım sanırım bu cpu destekn braketi lazım kaç kez montaj yapyım ısılar 78 80 altına düşmedi
7800x3d ile kullanıyorum. Destek braketi felan yok 65 lerde geziyor oyunlarda hocam yanlisiniz var

Yanlış monte ya da arızalı ürün. Bahsettiğiniz şeyin imkanı yok. En kaliteli hava soğutuculardan birisi.
20 30 kez montaj yaptım aynı soğutucuyu hatalı olan bir şey yok arkadaşıma sattım ztn oda 5600x ile kullanıyor 60 65 derece maks ona da ben taktım

20 30 kez montaj yaptım aynı soğutucuyu hatalı olan bir şey yok arkadaşıma sattım ztn oda 5600x ile kullanıyor 60 65 derece maks ona da ben taktım
İmkansız çünkü fanları dönmese bile o bakır borular onu 65-70 de tutardı. Arızalı olacak bir üründe değil ama garip

İmkansız çünkü fanları dönmese bile o bakır borular onu 65-70 de tutardı. Arızalı olacak bir üründe değil ama garip
3 FARKLI Macunda(mx6-mx4-grizly) kullandım sonuç değişmedi hocam ztn sattım kasmaya gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fanıda sürekli son hızda dönüyordu ztn

Arkadaşın 7,800 civarı yorumu olmasaydı plastik koruma bandını çıkartmamış olabilir diyecektim de bu kadar forum süresi varsa biliyordur diye düşünüyorum. Ama dediğimiz gibi böyle bir şeyim imkanı yok yani. Biraz bana sallama geldi. 20-30 montajda aynı sonucu almak...

Arkadaşın 7,800 civarı yorumu olmasaydı plastik koruma bandını çıkartmamış olabilir diyecektim de bu kadar forum süresi varsa biliyordur diye düşünüyorum. Ama dediğimiz gibi böyle bir şeyim imkanı yok yani. Biraz bana sallama geldi. 20-30 montajda aynı sonucu almak...
Cok üstüne düşmeye gerek yok hocam satmış gitmiş soğutucuyu zaten sorun çözülmesi gerekmiyor dedi kökten satarak çözmüş. Benimde düşüncelerim sizinkiyle aynı 👍🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,915
Üyeler
185,971
Son üye
eneskıran18
Geri