Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Arkadaşlar belki önceki açtığım konuları görmüşsünüzdür ekran kartını boyamak için sorular sormuştum. Görmeyen varsa konular şunlar:
Tasarım konusunda aklıma hiç bir şey gelmediği için direkt beyaza boyadım, fakat gelen siyah boyada pek iyi gelmedi gözüme açıkçası. Ayrıca satıcı Polisan yerine Akfix yolladı, fakat sürat ile uğraşmak istemediğim için iade/değişim istemedim.
Karta toplam 6-7 kat attım, fakat bahçeden üzerine bazı tozlar gelmiş o yüzden bi' ara zımpara atıp 1 kat daha boya atacağım. Her 1 kat attıktan sonra yaklaşık 15 dakika bekledim, son katı attıktan sonra gölgede 2 saate yakın beklettim fakat güneşte beklerse süre azalabilir. Ardından okuduklarımdan yola çıkarak boyadığım kısmı 15-20 dakika buzdolabındaki buzluğa koydum boyanın daha sağlam olması açısından ardından peçeteyle sildim nemlendiği için.
Son hali ise şu şekilde:
İlk kez boyama işiyle uğraştığım için bir kaç göze fazla batmayan hata oldu fakat dediğim gibi zımpara + 1 kat daha boya ile bu hataları da gidereceğim. Ek olarak Instagram'da kasamodifiyem sayfasından özel olarak beyaz PCB tasarlayıp alacağım, o zaman görüntüsü çok daha güzel olacak.
Konu altında istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Kart: XFX 6500 XT
Ekran Kartı Tasarım Önerisi
Arkadaşlar yakın zamanda ekran kartımı boyamayı düşünüyorum, spreyleri sipariş verdim. Ana renk beyaz, çizgiler vs. siyah olacak. Kart: XFX 6500 XT Bu konunun altında tasarım önerilerinizi verirseniz sevinirim.
forum.donanimarsivi.com
Sprey boya olarak farklı marka geldi
Arkadaşalr ekran kartını boyamak için sprey boya sipariş ettim fakat polisan yerina akfix geldi kargodan. Sizde çok sorun olur mu? İade ile uğraşmak istemiyorum pek
forum.donanimarsivi.com
Tasarım konusunda aklıma hiç bir şey gelmediği için direkt beyaza boyadım, fakat gelen siyah boyada pek iyi gelmedi gözüme açıkçası. Ayrıca satıcı Polisan yerine Akfix yolladı, fakat sürat ile uğraşmak istemediğim için iade/değişim istemedim.
Karta toplam 6-7 kat attım, fakat bahçeden üzerine bazı tozlar gelmiş o yüzden bi' ara zımpara atıp 1 kat daha boya atacağım. Her 1 kat attıktan sonra yaklaşık 15 dakika bekledim, son katı attıktan sonra gölgede 2 saate yakın beklettim fakat güneşte beklerse süre azalabilir. Ardından okuduklarımdan yola çıkarak boyadığım kısmı 15-20 dakika buzdolabındaki buzluğa koydum boyanın daha sağlam olması açısından ardından peçeteyle sildim nemlendiği için.
Son hali ise şu şekilde:
İlk kez boyama işiyle uğraştığım için bir kaç göze fazla batmayan hata oldu fakat dediğim gibi zımpara + 1 kat daha boya ile bu hataları da gidereceğim. Ek olarak Instagram'da kasamodifiyem sayfasından özel olarak beyaz PCB tasarlayıp alacağım, o zaman görüntüsü çok daha güzel olacak.
Konu altında istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Kart: XFX 6500 XT
Evet söküp boyadım, fanlarıda boyamadım, sebebini konuya eklemeyi unutmuşum.
Fanları boyayınca fanların ağırlık dengesi bozuluyor ve sorun oluyor. Backplateide dediğim gibi özel olarak alacağım.