Arama sonuçları: *

1. A

Bu Sıvı Sogutucu Hakkında Ne Dusunuyorsunuz?

Facebook grubunda almış birisi. Çok saçma şekilde, çok memnun kaldım baya iyi diyordu.
  2. A

Bilgisayar fazla mı soğuk?

Ne gerek vardı dışarı almaya o zaman. :D Koy evin ortasına, kombiyi kapat. :D
  3. A

Harbi çok mantıklı. :D Ama Allah'tan benim PC ısınmıyor. 2 tane 360 radyatör olunca işlemcide ekran kartı da 60-65'i pek geçmiyor. :D
  4. A

Benim PC'de pencerenin yanında. Yeminle aklıma gelmedi değil cam akvaryum gibi bir şey yapıp, sadece görüntü kablosunu uzatıp almak. :D
  5. A

Ekran kartı kullanımı kaç? Buradaki %26 ise normal değer ama oyunda da ekran kartı kullanmaması normal değil.
  6. A

Yardım Sapphire pulse rx7900xt sıcak çalışıyor

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-urun-asiahorse-3-fanli-argb-ekran-karti-tutacagi-1205758237/detay Dediğim aslında değerler normal. Fan hızını arttır, bu şekilde alta fan da koyarsın baya düşer sıcaklıklar. Undervolt yap bir de.
  7. A

https://www.teknobiyotik.com/akasa-pcie-slot-icin-ekran-karti-sogutma-2x12cm-fan-baglama-aparati-ak-mx304-12bk.html 2 tane de sağlam fan al en az 5 derece etki eder. Bende öyleydi en azından. :D EDİT: Temin edilememektir diyor, yeni gördüm.
  8. A

Normal 75'e kadar. VRAM sıcaklıkları da normal.
  9. A

Sıvı soğutma fan yönü nasıl olmalı

Evet, üste tak.
  10. A

7600x için bu sıvı soğutma yeterli mi?

Alınır. Güzel ürün. LT serisi de olabilir. LT serisi yeni seri diye hatırlıyorum ama hangisini de alsan memnun eder. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-lt520-a-rgb-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,173882595.html
  11. A

Ekran kartı ve işlemci ne kadar ara ile macunlama yapmalıyız

Duruma göre değiştir. Isınma yoksa parçalarda gerek yok. Isınma oluyorsa zaten bakım zamanı gelmiş demektir.
  12. A

Ekran kartı ve işlemci ne kadar ara ile macunlama yapmalıyız

Senin dediğin de olur. İhtiyaca göre geç de olur erken de olur.
  13. A

Arctic LIQUID FREEZER IIl 420mm Alınır mı?

Aşağı yukarı aynı.
  14. A

Arctic LIQUID FREEZER IIl 420mm Alınır mı?

Alınır. En iyi soğutuculardan birisidir bu. ARGB ile de fiyat farkı çokmuş gerçekten.
  15. A

Yardım 7800x3d için Sıvı Soğutma Cfm yüksek fiyat performans

3D işlemciler fazla ısınıyor. Normal değerler sıvı soğutucu ile.
  16. A

7800x3d yi soğuturmu?

Elinde varsa yeter. Ekstra masrafa da gerek yok.
  17. A

Çözüldü✓ Throttlestop da yaptığım undervolt işlemciye etki etmiyor.

Z serisi anakartın varsa tabi bios üzerinden işlem yapman daha sağlıklı olur.
  18. A

Laptop Youtube'da bile 95 Dereceleri gördü.

Laptop için PTM7950 daha iyi sanırım. Pump out yapabilir macun. Benim ekran kartına sürdüğüm macunda pump out yapıyor sürekli. Bunu sipariş verdim. Yorumlarda çok iyi diyor herkes. Yorumlara güvenerek aldım. Göreceğiz...
  19. A

Yardım Sıvı Soğutucu Boşta 65 Derece Yeni Aldım Birde

Düzelmesinden ziyade sendeki sorunlu sanırım.
  20. A

Yardım Sıvı Soğutucu Boşta 65 Derece Yeni Aldım Birde

Bozuk olabilir. Garantiye gönder. İade ya da değişim talep et.
Top Bottom