Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Lian Li O11D EVO RGB ATX siyah kasa için fan önerisi

Kendim lian li dynamic evo harbor grey kullanıyorum ve fan olarak 7 tane [H3 id='MASTERFAN+MF120+HALO+ARGB+120MM+CASE+FAN']MASTERFAN MF120 HALO ARGB 120MM CASE FAN[/H3] Kullanıyorum şahsen fiyatını bilmiyorum 2. El aldım ama süper fanlar hem kasaya yakışıyor hem kaliteli hemde zaten cooler...
  2. Arda Fisher

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmaya Extra Fan Olur Mu?

Özelden yazisalim hocam
  3. Arda Fisher

Hocam benim kasa akvaryum kasa anakartta atx. bu aparat MATX’ya sorun yaratirmi? 1746788453 Lian li dynamic evo
  4. Arda Fisher

Hocam dikey ekran kartı kullanmak istiyorum bende aparatı nereden aldınız? Yada nereden hediye geldi rica etsem söylermisiniz?
  5. Arda Fisher

Gaming gen yamuk sıvı soğutma

Saolun hocam eyvallah
  6. Arda Fisher

Efendim, dediğim gibi aldigim gibi dolaba kaldirdim benle alakasi olan bir sorun degil ama bi problem yaratmiyosa sorun değil
  7. Arda Fisher

Gaminggen’den 1 ay önce Enermax Liqmaxflo 360mm sıvı soğutucu aldım. Bugün tüm parçalar geldi ve montaj yapacaktım, ancak radyatörde birden fazla yerde yamulma fark ettim. Ürün kapalı kutuda, 1 aydır açılmadan duruyordu. Bu durum bir sorun yaratır mı?
  8. Arda Fisher

Hangi Soğutmayı almalıyım?

O konuda sorun yok hocamda lian linin pompasinda sorun varmiş sanirim
  9. Arda Fisher

Hangi Soğutmayı almalıyım?

Beyler selam gaming gecesinden Lian Li Galahad II Lite 360mm Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2L36RB.00) 3700₺ Civarinda Yada enermax Liqmaxflo Bu arkadaşta 3400₺ hangisini tercih etmeliyim? 1743795934 Destek olacak varmı acaba?
  10. Arda Fisher

Bu Soğutucunun Yanında Macun Geliyormu

Kral soyle bakiyorumda cok ama cok rahat olur gibi sen ne dusunuyorsun
  11. Arda Fisher

Siyah 360MM Sıvı Soğutma Önerisi

500 Tl Fazla vererek daha iyi model alabiliyormuyum? Oluyorsa alayım 1743690064 Beyler destek olacak yokmu? Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Bunu almayı düşünüyorum iyi midir??
  12. Arda Fisher

Siyah 360MM Sıvı Soğutma Önerisi

Beyler selam, bu bütçeyle hangi sıvı soğutucuyu alabilirim? Enermax almayı düşünüyordum ancak birçok kişi radyatörünün sorun çıkarabileceğini söyledi. Bu yüzden farklı bir marka arıyorum. Siyah renk ve ARGB aydınlatma olması tercihimdir. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  13. Arda Fisher

Yok hocam malesef attigim sogutucu olmazmi diyosunuz? Kasam cok buyuk diye biliyorum 1743687436 Hocam bu butcelerde onerdiginiz sogutucu varmidir
  14. Arda Fisher

normal atx alacagim hocam sogutmada daha karar vermedim onerdiginiz bu butcede bi sogutma varmi? Ramler xpg lancer rgb olacak
  15. Arda Fisher

Valla hocam destekliyormu yani? Tam anlayamadi
  16. Arda Fisher

https://www.gaming.gen.tr/urun/432691/enermax-liqmaxflo-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-elc-lmf360t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Bu arkadaşın yanında macun geliyormu geliyorsa kalitelimidir? Birde kasama rahat otururmu? Kasa: Lian Li Dynamic Evo Harbor Grey
  17. Arda Fisher

ASUS PRIME LC 360mm alınır mı

Hocam bu bütçede arıyordum iyi ama pompa tasarımı çok kötü be
  18. Arda Fisher

3.000₺ 360MM Sıvı Soğutma

Hocam fanlar düz duruyor olabilir bilmiyorum
  19. Arda Fisher

3.000₺ 360MM Sıvı Soğutma

Bunun fanlarda argb bu iyiymiş hocam teşekkür ederim
Geri