Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Oc için yardım lazım (9800x3d + 4080s)

hocam meraktan ve bilgisizlikten soruyorum boyle saglam bir sistem bile 4kda yetersizmi kaliyor?
  2. Arda Fisher

Thermalright aqua elite 240 macun değiştirme

Hocam biraz gec kalmissiniz artik degisim vakti gelmis youtubede belirli videolar mevcut bende oyle yapmistim isterseniz link atabilirim yada forumdan bir arkadas yardimci olabilir calistigim icin kisitli vaktim var
  3. Arda Fisher

Thermalright aqua elite 240 macun değiştirme

Hocam ne zaman degistiniz en son
  4. Arda Fisher

Soğutucu ayri olarak geldi ?

4 vidasi var cikar onlari cek islemciye yapismis olabilir korkma yani zor geliyor diye zaren yeni macun oldugu icin sanmam yapisacagini eger yedek macun varsa macunu temizleyip yenisini sık oyle sogutmayi tak yoksada sorun degil macun yeni zaten hemen yenisini ustune takarsin
  5. Arda Fisher

Hayır canım tabii ki dursun elinde sogutucun bozulur kisa sureli onu takarsin yada ilerde sistemi satarken onuda satarsin 1738332439 Ondan once islemcin neydi? Birde sogutucuyu takabildinmi
  6. Arda Fisher

Dostum o zaten işlemcinle beraber geliyor kutu içeriginde var mesela benim işlemcim kutusuz oldugu icin fansız geldi sogutmami kendim taktım sen bu fanı cikar kutusuna koy işlemcinin kutusu yoksa oda normal kutusuz fansizda oluyor fanın iyi yanı satarken biraz daha fazla para ediyor
  7. Arda Fisher

Dostum o stok fan onu sök kaldır bir yere işlemcinle beraber geliyor o
  8. Arda Fisher

Fan dengeli mod mu, sessiz mod mu?

Hocam genelde sessiz modda calistirmayin diyolar bende ekran kartimin incelemesini izlerken duymustum
  9. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Yok hocam şimdi abiler çoğaltıcı almaya gitti size başka bir soru soracağım excalibur marka laptobun ekran kartı driverini guncellerken mavi ekran yedi nedendir?
  10. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Hocam argb. Var onlar çalışıyor pompa ve fanlar onu çözdük ama anakartta sadexe 1 tane cpu fan soketi var pompayo taksak fan dönmüyor fani taksak pompa calismiyor
  11. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Hocam ön fandan birini iptal edip pompanın kablosunu oraya takabilirmiyim? 1733129583 Evet hocam malesef öyle anakartta 1 tane var fan soketi
  12. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Valla hocam yardımcı olursanız iyi olur yanımdaki abinin bi bilgisayarci tanıdığı varmış oda çoklayıcı alın diyor dediği dogrumudur? Yoksa başka şekilde çözebilirmiyiz?
  13. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Hocam dediğinizi inanın anlamadım biraz cahilim bu konuda benimde anlayacağım sekilde mala anlatır gibi anlatirmisiniz
  14. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Hocam çoklayıcı yok ama şöyle bi resim atayim size
  15. Arda Fisher

Sıvı soğutma çalışmıyor

Sirkette abimin sıvı soğutmasini montajliyoruz ancak pompa çalışmıyor fanlar donmuyordu onları yaptım ama fanları çalıştırınca pompa çalışmadi rgbler çalışıyor ancak pompada ses yok işlemci 90 derecede çalışıyor boşta bende hemen durdurdum ne yapmamız lazım? Anakartta 1 tane cpu fan soketi var...
  16. Arda Fisher

Aylardır Stoğu Olmayan Kart Tutucu

İnşallah hocam son 1/2 parça kaldı set up'ın bitmesine ama bakalım stok varsa tabi..
  17. Arda Fisher

Hocam sistemim anime kızlı full o yüzden ekran tutucununda aynı şekilde olmasını istiyorum :D
  18. Arda Fisher

Hocam Buda Günahtır Ayıptır piyasası 2000/3000₺ Olan şeyi sırf stok yok diye 10Kya koymak nedir 1732795280 Belli hocam yaptıkları ayıptır vallahi
  19. Arda Fisher

Beyler Aylardır Şu ürünün stoğunu arıyorum geçmişte alacaktım ama vazgeçmiştim şimdi ise stok bulamıyorum stoğu bulunan bir yer biliyormusunuz? Çünkü inanın hiçbir yerde bulamadım 2. El satışda olur ÜRÜN; ASUS ROG Herculx EVA-02 Edition RGB Ekran Kartı Tutucu
  20. Arda Fisher

Ryzen 5 7500f için bu soğutucu yeterlimi

Hocam bütçeniz varsa güzel bir kule tipi veya sıvı soğutucu alırsanız ilerde işlemci değişikliğinde iyi gelir ama tabii ki bütçe varsa opsiyonel
Top Bottom