Çözüldü✓ Sıvı Soğutmaya Extra Fan Olur Mu?

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
603
Arkadaşlar elimde görseldeki fandan 3 tane var kasama takılı, aynı CFM ve RPM olan sıvı Soğutma alsam, fanları taktığım da sorun yaşar mıyım? ekran kartını dik takmak istiyorum , aparatı hediye geldi ama hava soğutmaya değiyor, maksat görsellik, işlemci ryzen 7600

Ekler

• Screenshot_2025-04-30-17-44-13-834_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-04-30-17-44-13-834_com.android.chrome.webp
    98.1 KB · Hit: 50
aynı hızda takmana gerek yok

sorun yaşamazsın da gereksiz

Uygunsuz davranış
sorun yaşamazsın da gereksiz
ben gerekli veya gereksiz diye sordum mu bilader ? Açıklamayı başta yaptım ki senin gibi gereksizler, gereksiz konuşmasın diye, ama yine önüne geçemedik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı hızda takmana gerek yok
Amacım takmak değil fanları değerlendirmek , ama performans artışı olursa takarım, CFM aynı mı olmalı

Son düzenleme:
ben gerekli veya gereksiz diye sordum mu bilader ? Açıklamayı başta yaptım ki senin gibi gereksizler, gereksiz konuşmasın diye, ama yine önüne geçemedik
cevabı vermişim ya zaten?

Arkadaşlar elimde görseldeki fandan 3 tane var kasama takılı, aynı CFM ve RPM olan sıvı Soğutma alsam, fanları taktığım da sorun yaşar mıyım? ekran kartını dik takmak istiyorum , aparatı hediye geldi ama hava soğutmaya değiyor, maksat görsellik, işlemci ryzen 7600
Hocam dikey ekran kartı kullanmak istiyorum bende aparatı nereden aldınız? Yada nereden hediye geldi rica etsem söylermisiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri