Arama sonuçları: *

1. Axy's

Cinebench sıcaklık değerim normal mi ?

Merhabalar i9 10850k işlemci ile cinebench testi yaptım 10 dakika boyunca maks 73 75 derece kadar gördüm değerler normalmidir ? Sıvı soğutma cooler master masterliquid ml240 ıllusuon.
  2. Axy's

Hangi sıvı soğutmayı almalıyım ?

ne kadar kullandın ve neden satıyorsun ki 1657392922 gerçi pardon bana 360mm olmuyor
  3. Axy's

garanti kutu fatura ?
  4. Axy's

? bu ne 1657391593 yani acil olduğu için gidip alıcam hemen gidip alabilceğim bursada bir mağazada olabilir 1657391605 biliyorum biraz geçiriyorlar ama acil olunca malesef :D 1657391656 aslında hızlı kargo yapabilen bir yerden o fiyatlara benim attıklarımdan kat ve kat iyi bir soğutma var...
  5. Axy's

İ9 10850K İşlemcim için sıvı soğutma alıcam aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz ? https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html...
  6. Axy's

Bu değerler normalmı acaba ?

evet teknik servise mail attım döndüklerinde yollayıp yeni bir tane alıp satıcam bu gelince 1657390809 cougar aqua 240 önerir misiniz ?
  7. Axy's

demekki sıvı soğutma bozuk harbiden
  8. Axy's

soket sıcaklığı normal gibi ama işlemci sıcaklığı yüksek ikisi ne oluyor
  9. Axy's

i9 10850k işlrmci msi core liquid240r soğutma 1657389405 pc de yeterince fan var hava akışı güzel
  10. Axy's

Arkadaşlar cpu kullanımı %6 da falanken bu durumda sıcaklık valorant oynarkende cpu sıcaklığı 100 fan 100 ama soket sıcaklığı 70 kadar oluyor . Sıvı soğutma var ama acaba onda mı problem var valorant oynarken nasıl bu kadar ısınabilir ?
  11. Axy's

Cougar Aqua 240 ARGB nasıl ?

vatanda 2300 , 2500 benim bütçem önerebilir misiniz mesela ?
  12. Axy's

Cougar Aqua 240 ARGB nasıl ?

Evet başlıktan sorum bellidir . Buna ek olarak aynı fiyat segmentinde (vatandan alacağım acil olduğu için maks 2.5k ya başka bir önerinizi de alabilirim ama vatanda veyahut bursada gidip alabileceğim bir mağazada olması lazım acil olduğu için.)
  13. Axy's

Bu soğutucu benim anakartıma işlemcime uyar mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-evercool-cs-13-115mm-1800rpm-intel-amd-cpu-sogutucu-1032917672/detay Evet arkadaşlar bu soğutucu benim anakartıma uyar mı yardımcı olur musunuz teşekkürler. Anakartım =...
  14. Axy's

Sıvı Soğutma Önerisi

MSI MPG GUNGNIR 110R
  15. Axy's

Sıvı Soğutma Önerisi

aklıma yattı benimde kraken x53 bakalım 1652286033 normalde msi hayranıydım şuanki kasamda ekran kartı hariç komple msi hatta ama sıvı soğutmada beni hezimete uğratınca soğudum msi dan hep bi şüphe ile bakıyorum artık .
  16. Axy's

Sıvı Soğutma Önerisi

MSİ Z490 GAMİNG PLUS
  17. Axy's

Sıvı Soğutma Önerisi

asla k240 almam soğuttu msi beni kendinden
  18. Axy's

Sıvı Soğutma Önerisi

:D biliyorum destek var zaten ondan özellikle mystic light belirttim 360mm sığmıyor
  19. Axy's

Sıvı Soğutma Önerisi

Merhabalar ; İ9 10850K işlemcim var kendiliğinden oc olarak çalışıp 4600mhz olarak çalışıyor . Ben bilmeden hata yapıp msi coreliquid 240r aldım ısınma problemi olduğu için işlemcinin boostunu ve akımını düşürüp kullanıyorum (sakın almayın kronik ısınma ses vb. sorunları var pişmanım ) ben bu...
  20. Axy's

İşlemcim Boşta 80 Derece

düzeldi ama anlaşılan masada tornavida bulundurup arada tıklamalıyım 😁
Top Bottom