Neler Yeni

Sıvı Soğutma Önerisi

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Bütçe
3200
Merhabalar ;
İ9 10850K işlemcim var kendiliğinden oc olarak çalışıp 4600mhz olarak çalışıyor . Ben bilmeden hata yapıp msi coreliquid 240r aldım ısınma problemi olduğu için işlemcinin boostunu ve akımını düşürüp kullanıyorum (sakın almayın kronik ısınma ses vb. sorunları var pişmanım ) ben bu soğutucuyu garantiye gönderdim sıfırını yolladılar . Bunu satıp yeni bir sıvı soğutma alıcam turboboostu kapatmadan ısınma vb performans düşüklüğü yaşamadan gönül rahatlığıyla kullanabileceğim bir sıvı soğutucusu arıyorum . Pek fazla kriterim yok bütçem 3K kadar . Tek kriterim 240 büyüklüğünde olması ve argb (mystic light) destekliyor olması .)Şimdiden teşekkürler .

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Galahad 240 fazlasıyla işinizi görür o zaman 1900 TL'ye.
Mystic light ile kullanabilmek için. ARGB destekli anakarta sahip olmanız gerekir. Anakart modeliniz nedir?
Bir de Kasanıza 360mm sığmıyor mu kasa modeli ne ? Daha iyi olabilir i9 işlemci için.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,427
İsim
Bilal Tepe
Merhabalar ;
İ9 10850K işlemcim var kendiliğinden oc olarak çalışıp 4600mhz olarak çalışıyor . Ben bilmeden hata yapıp msi coreliquid 240r aldım ısınma problemi olduğu için işlemcinin boostunu ve akımını düşürüp kullanıyorum (sakın almayın kronik ısınma ses vb. sorunları var pişmanım ) ben bu soğutucuyu garantiye gönderdim sıfırını yolladılar . Bunu satıp yeni bir sıvı soğutma alıcam turboboostu kapatmadan ısınma vb performans düşüklüğü yaşamadan gönül rahatlığıyla kullanabileceğim bir sıvı soğutucusu arıyorum . Pek fazla kriterim yok bütçem 3K kadar . Tek kriterim 240 büyüklüğünde olması ve argb (mystic light) destekliyor olması .)Şimdiden teşekkürler .
K240 3k ya düşüyor
Glacier one beyaz olan
Nzxt x53
Önerim bekle k240 al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mystic light ile kullanabilmek için. ARGB destekli anakarta sahip olmanız gerekir. Anakart modeliniz nedir?
Bir de Kasanıza 360mm sığmıyor mu kasa modeli ne ? Daha iyi olabilir i9 işlemci için.
Glacier one daha iyi değil miydi bundan hocam ? Aynı fiyat 2 side

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D biliyorum destek var zaten ondan özellikle mystic light belirttim 360mm sığmıyor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
K240 3k ya düşüyor
Glacier one beyaz olan
Nzxt x53
Önerim bekle k240 al

Performans ve sessizlik olarak Glacier one hakkında bir bilgim yok ama fanlarının mystic light ile kontrol edilebileceğini düşünmüyorum çünkü DRGB olarak gösteriyor.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
K240 3k ya düşüyor
Glacier one beyaz olan
Nzxt x53
Önerim bekle k240 al

asla k240 almam soğuttu msi beni kendinden

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
:D biliyorum destek var zaten ondan özellikle mystic light belirttim 360mm sığmıyor
Tamam Galahad iyidir o zaman. Yİne de anakart modelinizi belirtseniz iyi olur. Yanlış anlamayın çoğu kişi bir şeyleri bildiğini sanıyor ama yanlış bilebiliyor.

Erimtan

80+ Bronze
Nzxt modelleri görüntü bakımından ve kalite olarakda iyi olduğu için öneririm.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Tamam Galahad iyidir o zaman. Yİne de anakart modelinizi belirtseniz iyi olur. Yanlış anlamayın çoğu kişi bir şeyleri bildiğini sanıyor ama yanlış bilebiliyor.
MSİ Z490 GAMİNG PLUS

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Nzxt modelleri görüntü bakımından ve kalite olarakda iyi olduğu için öneririm.
aklıma yattı benimde kraken x53 bakalım

K360' ı 6 gün önce 2499' a aldık :D
normalde msi hayranıydım şuanki kasamda ekran kartı hariç komple msi hatta ama sıvı soğutmada beni hezimete uğratınca soğudum msi dan hep bi şüphe ile bakıyorum artık .

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,314
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aklıma yattı benimde kraken x53 bakalım

normalde msi hayranıydım şuanki kasamda ekran kartı hariç komple msi hatta ama sıvı soğutmada beni hezimete uğratınca soğudum msi dan hep bi şüphe ile bakıyorum artık .
Kasan ne

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Top Bottom