Fikret Bahçe
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Fikret Bahçe
Selamın Aleyküm arkadaşlar. Yaklaşık 1 buçuk yıldır felan stok fanlı AMD Ryzen 5600x işlemcisini kullanıyorum. İlk aldığımda soğutma alacak bir bütçem yoktu ama şu an maks 3.5k lık bir bütçem var. Zamanında, yani birkaç ay önce, işlemciye undervolt yaptırmıştım sıcaklık biraz düzeldi ama sonradan yine artmaya başladı (Adana'da yaşıyorum galiba hava 37 hissedilen 40 küsür ama gerçekte hissettiğimizin 45-50 derece olamasından dolayı). Kule tipi soğutma önermeyin çünki kasama sığmıyor, sıvı soğutma olarak da maks 240mm takabiliyorum (belki 280mm de takabiliyorumdur kasamın özelliklerini internetten bulamadığım için bakamadım). Ben bu soğutucuları düşünüyorum. Sizin önerileriniz neler?
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.vatanbilgisayar.com

DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.725,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!

MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.879,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.