Arama sonuçları: *

1. B

kule tipi soğutma fan önerisi

Phantom spirit daha iyi bundan
  2. B

kule tipi soğutma fan önerisi

Phantom spirit alabilirsin bütçen yeterse
  3. B

pc çok ısınıyor çözümü nedir

hocam garantisi varsa garantisi bozulur kendiniz değiştirirseniz bilgilendireyim dedim
  4. B

Ryzen 5 5600X için soğutucu önerisi

phantom spiritte aynı fiyat bence phantom spirit alması daha iyi olur bütçe biraz daha çıkarsa
  5. B

Öneri AMD Ryzen R5600 için soğutucu önerisi

termal bile değiştirmedim daha 9 ay oldu :D
  6. B

stok değil hocam sistemi alırken rampagenin çift fanlı bi kule tipini almıştık o var 60 derece üstü görmüyorum oyunda
  7. B

ak400ler çok büyük galiba phantom spirit alırım alırsam ama bendeki şuan yetiyor 60 derece iyi değil mi alsam kaça düşecek
  8. B

hocam gördüm bunu ama çok pahalı bu bide benim işlemci ısınmıyo zaten bu fazla gelir ona 1719598091 benim ekran kartı argb desteklemiyor galiba onu nasıl ayarlarım hocam
  9. B

3kyı geçmezse iyi olur geçersede fiyatını haketsin zaten işlemcim ısınmıyor 2-3 saat dying light 2 oynuyorum 2k full ayar 60 derece üstü görmüyoruım
  10. B

i5-13400f
  11. B

hemşerim gaming gecesinde güzel soğutucu çarptımı gözüne şu ana kadar veya gelir mi bi 240lık yada kule tipi
  12. B

Çözüldü✓ Nzxt kraken elite için ek bir şey satın alınmalı mı?

hocam siz bi konu açın kriterlerinizi yazın bence daha iyi bi soğutucu bulacaksınız 9k bi soğutucuya verilmez
  13. B

pearless assassinde 6 bakır ısı borusu octagonda 4 bakır ısı borusu var
  14. B

geçenlerde deepcool mystique 360 çıkmıştı 4 küsür fiyata gayet iyidi yani ekran için 9k verilmez soğutucular hakkında pek bi bilgim yok ama konu açsan bilen kişiler öneri yaparlar o soğutucu kazık
  15. B

Bu soğutucunun diğer 240lıklardan farkı ne hocam 9 bin tl fiyat fazla geldi gözüme
  16. B

Uzun kullanımda 60-65 derece GPU, 50-54 derece CPU sıcaklığı iyi midir?

anladım hocam teşekkürler tam emin olamamakla birlikte ekran kartımda %75 civarlarında çalışıyordu galiba o normal mi?
  17. B

Hocam neden böyle oluyor işlemciyi daha fazla kullansa bir sıkıntı mı çıkarda kısıtlıyor
  18. B

hocam dying light 2 neredeyse en yüksek ayarlar sadece 1 2 ayar orta işlemcimi %60 üstü kullanım nadir görüyorum normal midir?
  19. B

7500F için soğutucu tavsiye ?

sofu hocam bu sıvı soğutmaların fanları üst tarafa takılıyor değil mi benim kasamın üstü 240 destekliyor mu kasam powerboost g3506s bide phantom spirit ile le520 arasında çok fark olur mu?
Top Bottom