Neler Yeni

Uzun kullanımda 60-65 derece GPU, 50-54 derece CPU sıcaklığı iyi midir?

ThE LoSt

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam maksimum gördüğüm değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyundan çıkmadan önce son olarak bi göz attım ve ona göre yazdım.
İşlemci sıcaklıkları gayet iyi fakat oynadığınız oyun kartı çok kullanmıyor grafikleri daha ağır oyunlar test ederek tepe değerleri görebilirsiniz

Turinn

80+
İşlemci sıcaklıkları gayet iyi fakat oynadığınız oyun kartı çok kullanmıyor grafikleri daha ağır oyunlar test ederek tepe değerleri görebilirsiniz
BF1 açıktı orada ama dediğin gibi daha büyük oyunlarda da deneyeceğim.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
hocam dying light 2 neredeyse en yüksek ayarlar sadece 1 2 ayar orta işlemcimi %60 üstü kullanım nadir görüyorum normal midir?

ThE LoSt

80+ Gold

ThE LoSt

80+ Gold
Hocam neden böyle oluyor işlemciyi daha fazla kullansa bir sıkıntı mı çıkarda kısıtlıyor
Oyunlarda görev ekran kartınındır işlecinin %100 olması iyi bir şey değildir darboğaz yaratır. İşlemci destekleyici olarak daha düşük kullanım ile çalışır.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Oyunlarda görev ekran kartınındır işlecinin %100 olması iyi bir şey değildir darboğaz yaratır. İşlemci destekleyici olarak daha düşük kullanım ile çalışır.
anladım hocam teşekkürler tam emin olamamakla birlikte ekran kartımda %75 civarlarında çalışıyordu galiba o normal mi?

Top Bottom