Arama sonuçları: *

1. Bermud4

R5 3600 İçin Soğutucu Önerisi

Teşekkürler dostum bakacağım.
  2. Bermud4

R5 3600 İçin Soğutucu Önerisi

R5 3600 için 200-300 TL civarı soğutucu önerisi olan var mı? Ve alttaki soğutucu nasıldır? https://www.hepsiburada.com/snowman-6-bakir-kanalli-3-fanli-rainbow-x6-cpu-fan-islemci-sogutucu-p-HBV0000116W6D Bundan iyi fikirleriniz varsa yazarsanız sevinirim.
  3. Bermud4

Ryzen 5 3600 stok soğutucu

İstersen soğutucu alana kadar cpb kapatabilirsin. Biraz performans düşer ama az yani fakat ısınmayı azaltır.
  4. Bermud4

Kasayı en iyi nasıl soğutabiliriz

Hocam kasanın önü kapalı altında hava alacak küçük bir yeri var ve üstünde mesh alan var. Öndeki fanlar performans olarak çok iş görmez size tavsiyem bu kasayı satıp hava akışı daha iyi olan özellikle önü mesh olan bir kasa almanız. O zaman alacağınız sıvı soğutma falan öndeki fanlarla beraber...
  5. Bermud4

Kasayı en iyi nasıl soğutabiliriz

Kasanız nedir? Önü, üstü ve altı mesh ise işe yarar yaptıklarınız eğer mesh değilse fayda etmez.
  6. Bermud4

Bu kasaya sıvı soğutma sığar mı ?

kardeşim fareyi biraz aşağı çeksen sorunun cevabını göreceksin zaten.
  7. Bermud4

Öneri 50-100 Tl arasında güzel bir laptop soğutucusu önerir misiniz?

f/p bir soğutucu var mıdır?
  8. Bermud4

Çok Ucuza Çok İyi İşlemci Soğutucu Buldum

XIGMATEK EN42296 APACHE PLUS RGB Izoly RGB Freezer Snowman M105 Snowman M200 Combo
  9. Bermud4

Yardım İslemci fan ayagi nasil çikarilir

burda sana bir şey ödetemezler. ya değişim yaparlar yada ücret iadesi. tüketicisin sen madur olman söz konusu değil. aklında bişe takılırsa hem kargo firmasını hemde aldığın alıcıyı arayıp sorabilirsin.
  10. Bermud4

aramaktan çekinme hem daha hızlı hallolur işin ve hem de işini sağlama alırsın.
  11. Bermud4

kargonu bugün aldıysan ara ve iade talep et.
  12. Bermud4

1050 ti ve i5-8300 PC sıcaklığı

fan ve macun temizliği yaptınız mı?
Top Bottom