Neler Yeni

Kasayı en iyi nasıl soğutabiliriz

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim bilgisayarımda sadece ön tarafta ledli fanlar var ve çalışmıyor ileride elime para geçtiğinde soğutucu alıp bu fanları çalıştırmayı düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor arka,üste fan gereklimidir kaç tane almalıyım yardım ederseniz çok mutlu olurum

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Benim bilgisayarımda sadece ön tarafta ledli fanlar var ve çalışmıyor ileride elime para geçtiğinde soğutucu alıp bu fanları çalıştırmayı düşünüyorum sizce ne yapmam gerekiyor arka,üste fan gereklimidir kaç tane almalıyım yardım ederseniz çok mutlu olurum
Kasanız nedir? Önü, üstü ve altı mesh ise işe yarar yaptıklarınız eğer mesh değilse fayda etmez.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Hocam kasanın önü kapalı altında hava alacak küçük bir yeri var ve üstünde mesh alan var. Öndeki fanlar performans olarak çok iş görmez size tavsiyem bu kasayı satıp hava akışı daha iyi olan özellikle önü mesh olan bir kasa almanız. O zaman alacağınız sıvı soğutma falan öndeki fanlarla beraber daha çok iş yapar. Kasa alırken fanların özellikleri de önemli yeni kasa alacağınız zaman foruma yazarsınız.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam kasanın önü kapalı altında hava alacak küçük bir yeri var ve üstünde mesh alan var. Öndeki fanlar performans olarak çok iş görmez size tavsiyem bu kasayı satıp hava akışı daha iyi olan özellikle önü mesh olan bir kasa almanız. O zaman alacağınız sıvı soğutma falan öndeki fanlarla beraber daha çok iş yapar. Kasa alırken fanların özellikleri de önemli yeni kasa alacağınız zaman foruma yazarsınız.
Kasa alicak o kadar param yok malesef başka bir çözümü varmidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direk kasayı değiştir o kasadan hayır gelmez, ön kafağı açıp toz filtresi takarsan olabilir.
Kasa alicak param yokta toz filtresini düşünebilirim kasanın içine ne yapabilirim

Son düzenleme:

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Kasa alicak o kadar param yok malesef başka bir çözümü varmidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa alicak param yokta toz filtresini düşünebilirim kasanın içine ne yapabilirim
Arkaya ve üste egzoz fan alınabilir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
önerebileceğiniz bir egzoz fanı varmıdır
Fan RPM değerlerinden falan çok fazla anlamıyorum. Başka birine sorsan daha iyi olur. Ben Rampage Raıder kasama 2 adet bundan almıştım 3 4 aydır çalışıyor bir sorunu yok.
1598107678971.png

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

HakanYksl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hakan Yüksel
Genel tabir ile cevap vermek istiyorum. Kasalarda genelde 3 yada 4 fan yuvası bulunur. Kasanın ön ve yan panellerine takacağın fanlar içeriye hava üflemeli. Arka ve üst kısma takacağın fanlar ise sıcak havayı dışarı atmalı. Bu şekilde bir dizayn yaptığın zaman hava sirkülasyonunu sağlamış olursun. Üstte Mehmet kardeşimin önerdiği fanlardan 4 adet kendi kasamda kullanıyorum. Gayet tatmin edici. Tercih edebilirsin.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Genel tabir ile cevap vermek istiyorum. Kasalarda genelde 3 yada 4 fan yuvası bulunur. Kasanın ön ve yan panellerine takacağın fanlar içeriye hava üflemeli. Arka ve üst kısma takacağın fanlar ise sıcak havayı dışarı atmalı. Bu şekilde bir dizayn yaptığın zaman hava sirkülasyonunu sağlamış olursun. Üstte Mehmet kardeşimin önerdiği fanlardan 4 adet kendi kasamda kullanıyorum. Gayet tatmin edici. Tercih edebilirsin.
Öndeki 2 fanı çalıştırıp arkaya ve üste 2 tane o fandan takılsa nasıl olur

HakanYksl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hakan Yüksel
Öndeki 2 fanı çalıştırıp arkaya ve üste 2 tane o fandan takılsa nasıl olur

Fanı çalıştırmaktan kastınız nedir onu anlayamadım. Sanırım fanlar bozuk. Yenilerini almanız şart. Ayrıca kasanızı inceledim. Arka bölge için egzoz fan yuvası mutlaka var bundan eminiz. Lakin üst gövde için sizin kontrol etmeniz lazım. Eğer vidalama için gerekli bölgeler mevcutsa kasanızın üstüne de fan takabilirsiniz.

Top Bottom