Neler Yeni

Kasayı en iyi nasıl soğutabiliriz

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fanı çalıştırmaktan kastınız nedir onu anlayamadım. Sanırım fanlar bozuk. Yenilerini almanız şart. Ayrıca kasanızı inceledim. Arka bölge için egzoz fan yuvası mutlaka var bundan eminiz. Lakin üst gövde için sizin kontrol etmeniz lazım. Eğer vidalama için gerekli bölgeler mevcutsa kasanızın üstüne de fan takabilirsiniz.
yok sanırım arasındaki kablo çıkmış olabilir onlar çalışıp fanları taksam nasıl olur diye söylemek istedim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fanı çalıştırmaktan kastınız nedir onu anlayamadım. Sanırım fanlar bozuk. Yenilerini almanız şart. Ayrıca kasanızı inceledim. Arka bölge için egzoz fan yuvası mutlaka var bundan eminiz. Lakin üst gövde için sizin kontrol etmeniz lazım. Eğer vidalama için gerekli bölgeler mevcutsa kasanızın üstüne de fan takabilirsiniz.
Buda kasanın üstü

Ekler

• 20200823_180504.jpg
    20200823_180504.jpg
    58.5 KB · Hit: 34

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

HakanYksl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hakan Yüksel

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Attığınız fotoğraftaki fan yerlerini komple ölçüp kaç cm olduğunu yazar mısınız?
en son baktığımda sanırım 24-25 öyle birşeydi yani 12 cm lik fanı takabilirim sitelerdende baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ön fanlarda problem yok ise 3 adet fan işinizi görecektir. Üst panele yan yana 2 fan takabiliyorsunuz.
yardım ettiğiniz için çok teşekkürler

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
en son baktığımda sanırım 24-25 öyle birşeydi yani 12 cm lik fanı takabilirim sitelerdende baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yardım ettiğiniz için çok teşekkürler
Evet onun için sordum çünkü bazı kasalarda farklı boyutta fan takılabiliyor. 24 25 cm ise tahminimce 12cm fan takılır.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Yan kapağı aç
Bu kadar basit

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
kasa almak istemiyorum başka bir çözüm arıyordumda egzoz fan almayı düşünüyorum ve ileride masadaki tahtaları sökerek PC yi üste koymayı düşünüyorum
yapamam malesef
Bahsettiğin G625BA model kasanın en ucuz satış fiyatı 410 TL
Ve sen elindeki para ile ekstra fan almayı vs. düşünüyorsun.
Bunun yerine elindeki kasayı 2. elden satıp, egzoz fan için harcayacağın parayı da üstüne ekleyerek işini görecek yeni bir kasa alabilirsin.

Benim düşük bütçe için önerdiğim kasa bu; satış fiyatı 360 TL
4 tane dahili RGB fan - full mesh ön panel - uzaktan kumanda - fan hız kontrolü - 8 fana kadar destekleyen fan kontrolcü vs. ile geliyor.
Elindeki kasayı temizleyip 300 TL civarı bir fiyata satsan, egzoz fan paranı da ekleyerek alabilirsin diye düşünüyorum.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bahsettiğin G625BA model kasanın en ucuz satış fiyatı 410 TL
Ve sen elindeki para ile ekstra fan almayı vs. düşünüyorsun.
Bunun yerine elindeki kasayı 2. elden satıp, egzoz fan için harcayacağın parayı da üstüne ekleyerek işini görecek yeni bir kasa alabilirsin.

Benim düşük bütçe için önerdiğim kasa bu; satış fiyatı 360 TL
4 tane dahili RGB fan - full mesh ön panel - uzaktan kumanda - fan hız kontrolü - 8 fana kadar destekleyen fan kontrolcü vs. ile geliyor.
Elindeki kasayı temizleyip 300 TL civarı bir fiyata satsan, egzoz fan paranı da ekleyerek alabilirsin diye düşünüyorum.

yok yani ben istesemde babam izin vermez belki olurda kasanın ön camını çıkarıp toz filtresi gibi bir şey takabilirim bu sayede normal kasalar gibi daha çok hava emer egzoz fan da alsam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kasa alamam

HakanYksl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Hakan Yüksel
Yan kapağı aç
Bu kadar basit

Yan kapağı açık kullanmak hem toz birikmesini hızlandırır hemde hava sirkülasyonunu sıfıra indireceği için soğutmada herhangi bir artı sağlamaz.

Top Bottom