Neler Yeni

Yardım İslemci fan ayagi nasil çikarilir

scarpius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tuna
Arkadaşlar geçenlerde lg775 fan sipariş etmiştim ve bugün geldi,açtım kutuyu fakat ayaklardan 1 tanesi ufak bi kırılma yaşamış.Aradım fakat geri dönen olmadı henüz,bende olmadı yeni ayak sipariş ediyim dedim,ama önce çıkarıyım dedim ve bir türlü çıkmıyor.Böyle takmam bi sorun yaratırmı bana,temas etmeme gibi soğutucunun işlemciye.
20200805_175656.jpg
20200805_175639.jpg

scarpius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü iade et. İşlemci fanının ayakları hassas. Takarken daha fazla kırılır. Ürün ayıplı yani neden kullanıyorsun?
Hocam aradım fakat geri dönüş sağlamadılar,daha önce konuşmuştuk adamla sorular sormuştum,herhalde meşgul.fan ayağı alıp taksam mı acaba diye düşündüm fakat ortada benim bi hatam yok,kargonun üzerinde kırılabilir etiketi de vardı,bıçakla yavaşça açtım birde.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam aradım fakat geri dönüş sağlamadılar,daha önce konuşmuştuk adamla sorular sormuştum,herhalde meşgul.fan ayağı alıp taksam mı acaba diye düşündüm fakat ortada benim bi hatam yok,kargonun üzerinde kırılabilir etiketi de vardı,bıçakla yavaşça açtım birde.
Aldığınız firma nedir?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
kargonu bugün aldıysan ara ve iade talep et.

scarpius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tuna

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın

scarpius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tuna
aramaktan çekinme hem daha hızlı hallolur işin ve hem de işini sağlama alırsın.
Hocam aradım yarın evime bi kurye göndereceklerini söylediler.Bende herhalde yeniden bi fan almak zorunda kalacağım.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Hocam aradım yarın evime bi kurye göndereceklerini söylediler.Bende herhalde yeniden bi fan almak zorunda kalacağım.
burda sana bir şey ödetemezler. ya değişim yaparlar yada ücret iadesi. tüketicisin sen madur olman söz konusu değil. aklında bişe takılırsa hem kargo firmasını hemde aldığın alıcıyı arayıp sorabilirsin.

scarpius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Tuna
O zaman ayağının değiştirilip tekrar yollanmasını talep ediceğim.Benim aldığım stok son olarak gözüküyordu çünkü,olmadı para iadesi ile başka bir yerden almaya çalışacağım.Tesekkur ederim yardımlarınız için.Yine bir kaç gün bilgisayarsız duracağız bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an adam geri aradı beni ve takabilcegimi söyledi?Anakart a dikkatlice o kısmı geçirip takabilesiniz sorun olmaz dedi,kafam karısti şimdi,takmaya çalışırken kırılsa ben mi hatalı olurum bu sefer.

Son düzenleme:

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert can
siyah ayağın 2 tane yarım cm boyutunda diktortgen koruması var. Onu kalem ile kırın ikisini, sonra plastik korumayı rahatlıkla aşıp yedek ayak ve yedek beyaz zımbırtıyı takabilirsiniz. Bu konuda internette çok bilgi yok ben denedim yedeği taktım gayet güzel oldu.

Top Bottom