Arama sonuçları: *

1. C

Peerless Assassin soğutmuyor mu?

Fotoda çok gibi gözüküyor ama Arctic'in videoda gösterdiği kadar sürdüm. Bezelye ile nohut arasında bir boyut. GamersNexus'un Peerless Assassin videosunda bunun 2 katını sürdüler. Valla sorun nerede anlayamıyorum. Error verdim.
  2. C

Macunu değiştirdim ama sonuç değişmedi. Arctic Mx4 sürdüm. Macunu videoda gösterilen miktarda sürdüm. Radyatörün yerine tam oturduğundan da eminim. Hatta montajı iki kişi yaptık. Birimiz radyatörü tuttu diğeri vidaları sıktı. Valla bir bilgisayar aldım burnumdan geldi. Thermalright'i eve mi...
  3. C

Hayır. İlk başta biraz sürdüm ve yaydım. Yeterli gelmeyince ufak bir ilave yaptım. Macun öyle dokunduğum gibi kolayca yayılmadı. Arctic MX-4'e göre daha yoğun bir macun. Dengeli bir şekilde dağıtmak için bir 5 dakika harcadım.
  4. C

Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Windows'ta güç seçeneklerinde yüksek performans seçili. Şimdi yine yük bindirdim ve 81 derece oldu. HWMonitör uygulamasında package ve ppt bölümünde max 88 W çektiği yazıyor. Bu işlemci 65W TDP değil mi? Nasıl 88 Watt'a çıkabiliyor ? Bu arada ilgilendiğiniz için...
  5. C

İçim rahat etsin diye bir de öyle deneyeyim.
  6. C

Ben 75 dereceye kadar normal diye biliyorum ama 84'ü görünce bir tırstım. Ankara'dayım hocam. Jelatini söktüm. İçinden çıkan macunu kullandım. Macun baya katı kıvamlıydı. Bir kartla ince bir tabaka olacak şekilde işlemci yüzeyine dağıttım. Boşta sıcaklıklar bu şekilde...
  7. C

Sa arkadaşlar. Ryzen 7500f işlemcim var. 20 dakika Prime95 testi sonrası işlemci 75 derece oldu. Ekran kartı kulllanan bir programda yük aniden cpuya geçince 84 dereceyi gördüm. Acaba soğutucuda bir problem var mı? Montaj ve termal macun uygulamasında hata yapmadığıma eminim. Oda sıcaklığı ve...
Top Bottom