Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

Bu iki sıvı soğutucudan hangisi alınmalıdır?

Bugün acil almam gerek aşağıda bulunan iki soğutucu arasından hangisi daha iyi soğutur? Corsair H100X ELİTE COOLER MASTER ML240L V2
  2. Charles Darwin

i7 - 11700KF için sıvı soğutma tavsiyesi

Şu an işlemcinin üstünde SE-224-XT kule tipi soğutucu var. Battlefield 2042 oyununda 85 dereceleri görüyor, diğer oyunlarda ise 75 derecelerde seyrediyor. Bu sıcaklığı düşürmek istiyorum. Bu nedenle sağlam ve kronik sorunu olmayan bir sıvı soğutma önerisi istiyorum. Kasa: MSI MAG Forge 100M
  3. Charles Darwin

Çözüldü✓ 5800x için kule soğutma

https://www.amazon.com.tr/Noctua-NH-D12L-Y%C3%BCkseklikli-So%C4%9Futucusu-kahverengi/dp/B09TB5KJ5V/?tag=technopattr-21
  4. Charles Darwin

i5 11400F için soğutucu önerisi

@HacıSOFU attığı soğutucu da güzeldir
  5. Charles Darwin

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html?gclid=CjwKCAjwlqOXBhBqEiwA-hhitBu2frg1nmzOTGeoolg9wEBnu2m8maTxHIXRuyF_P7q83CmlvDrasBoCpS0QAvD_BwE...
  6. Charles Darwin

Stok soğutucu mu yani işlemcinin varsayılan soğutucusunu mu kullanıyorsunuz?
  7. Charles Darwin

Pc soğutma önemli mi

Kule tipi bir soğutucu almanızı tavsiye ederim soğutucu önerim SE-214 XT olacaktır 1681526233 Aslında yeni bir konu açarak bütçenizi belirtirseniz isteklerinize göre size daha iyi sistem toplama tavsiyeleri verirler yine de kafanıza göre toplayın ama almadan önce gelip foruma sorun paranız boşa...
  8. Charles Darwin

İ5 12400f stok sıcaklık degerleri

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu Diğer arkadaşların da önerisini al benim önerim bu soğutucu
  9. Charles Darwin

İ5 12400f stok sıcaklık degerleri

İşlemci soğutucu almanızı tavsiye ederim bu soğuk havalarda işlemci sıcaklığı böyleyse yaz aylarında ne olur bilinmez
  10. Charles Darwin

1000 tl İ5 11400F soğutucu tavsiyesi

SE-224-XT kullanıyorum aynı işlemci var bende de yaz aylarında maksimum 65 derece görüyor oyunlarda işlemci kullanımı da %75 civarında oluyordu (hava sıcaklığı 32 derece idi)
  11. Charles Darwin

Termal macun önerisi

Bence teknobiyotik üzerinden alması daha güvenilir olur zaten kutusunun üstünde QR kod var orijinal olup olmadığını anlayabilir @Semihz
  12. Charles Darwin

Termal macun önerisi

MX4 öneririm en fazla 3 derece oynar kalan para ile döner ye 😀
  13. Charles Darwin

RX 6600 Sistem Stabil Hale Nasıl Gelir?

Birde Windows 11'de şöyle bir durum var oyuna girerken Windows+g ile kayıt alabilirsiniz diye yazı çıkıyor o özelliği devre dışı bırakamadım çünkü ayarını koymamışlar sırf bu yüzden Windows 10 geçtim 1659107738 Ben artık kafamda bu işi bitirdim ne zaman Windows 10 için güncelleme desteği...
  14. Charles Darwin

Valorant TPM yüzünden hata veriyordu sanırım yanlışım varsa düzeltin o yüzden TPM kapatmanız lazım Windows 11 tekrar geçmeye karar alırsan TPM açman gerek zaten kapatıp açmak kolay biosa girip 2 ayar değiştireceksin
  15. Charles Darwin

Hocam oluşturmaz ben 3 defa geçiş yaptım bir problem yaşamadım ve en son formattan sonra 2 aydır Windows 10 kullanıyorum 11'den geçip bir problem yaşamadım zaten TPM kapatmak kolay neden bu kadar takıldın anlamadım
  16. Charles Darwin

Oyun içinde sıcaklık ve fps

Oyun içinde işlemci ve ekran kartı sıcaklığını görebileceğim bir program var mı ? (Msi Afterburner dışında)
  17. Charles Darwin

SE-224-XT İçinden çıkan termal macun hakkında

Merhaba i5 11400F için SE-224-XT soğutucu aldım içinden ID-TG25 Termal macun çıktı bu macun kaliteli mi ? Eğer yanlış bakmadıysam ısı iletkenlik değeri 10.5 gösteriyordu internette
  18. Charles Darwin

Snowman T6 vs Dark Freezer X125

ERROR verdim birde ultra modeli mi var
Top Bottom