Neler Yeni

Pc soğutma önemli mi

Kocyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mülazım Koçyiğit
Arkadaşlar pc den anlamıyorum ve bir pc almak istiyorum ama soğutucu önemli bir parça mi? Benim bildiğim kadarıyla 13-15 saat aralıksız başından kalmadığın zaman gerekli bir parça ama ben o kadar oynayacağımı sanmıyorum yine de sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,697
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
1 saat oynayıp kalksanız bile o yük altında ısınırsa sisteminizi uzun vadede her türlü kötü etkileyecektir. O yüzden kasanızı ve bileşenlerinizi serin tutmanızda fayda var. Tabii ki tüm paranızı soğutmaya gömün demiyorum ama ihmal de etmeyin yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Giriş seviye bir işlemci olacaksa stok soğutucu haricinde ekstra bir soğutucuya masraf etmenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Kasanın hava akışı yeterliyse stok soğutucu da ilk etapta yetecektir.

Kocyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mülazım Koçyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Giriş seviye bir işlemci olacaksa stok soğutucu haricinde ekstra bir soğutucuya masraf etmenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Kasanın hava akışı yeterliyse stok soğutucu da ilk etapta yetecektir.
İntel i5 13400F almayı düşünüyorum

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Kule tipi bir soğutucu almanızı tavsiye ederim soğutucu önerim SE-214 XT olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında yeni bir konu açarak bütçenizi belirtirseniz isteklerinize göre size daha iyi sistem toplama tavsiyeleri verirler yine de kafanıza göre toplayın ama almadan önce gelip foruma sorun paranız boşa gitmesin

Kocyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mülazım Koçyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kule tipi bir soğutucu almanızı tavsiye ederim soğutucu önerim SE-214 XT olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında yeni bir konu açarak bütçenizi belirtirseniz isteklerinize göre size daha iyi sistem toplama tavsiyeleri verirler yine de kafanıza göre toplayın ama almadan önce gelip foruma sorun paranız boşa gitmesin

Sistemi kesin olarak alacağım zaman zaten ilk işim foruma yazmak olacak yardımcı olduğun için teşekkür ederim

Top Bottom