Charles Darwin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,158
MX4 öneririm en fazla 3 derece oynar kalan para ile döner ye 
Hepsiburada güvenilir daha önce aldım.Bunu bilmiyordum ama yorumlari iyi ve fazla sorun olmaz bence hepsiburada da 20 TL hepsipay parasi duruyor onlari kullanacaktim hem çakma olduğunu nasil anlarız
Bence teknobiyotik üzerinden alması daha güvenilir olur zaten kutusunun üstünde QR kod var orijinal olup olmadığını anlayabilir @SemihzHepsiburada güvenilir daha önce aldım.
Doğrusu ortada aşırı bilgi kirliliği var. Ama Türkiye'de distribütör olduğundan teknobiyotik harici önerilmiyor. Türkiye'de karton kutulu satılırken sahteler naylon poşette gelir. Naylon dememe bakma kaliteli poşetlerdir.Bunu bilmiyordum ama yorumlari iyi ve fazla sorun olmaz bence hepsiburada da 20 TL hepsipay parasi duruyor onlari kullanacaktim hem çakma olduğunu nasil anlarız
Anladım o zaman riske gerek yok teknobiyotikten sipariş veriyimDoğrusu ortada aşırı bilgi kirliliği var. Ama Türkiye'de distribütör olduğundan teknobiyotik harici önerilmiyor. Türkiye'de karton kutulu satılırken sahteler naylon poşette gelir. Naylon dememe bakma kaliteli poşetlerdir.
Resmi sitelerinde naylon poşetli tanıtımı olması da ayrı bir muamma.
Distribütörden almak her zaman daha iyi.
Bu arada çakma ürünleri birebir yapıyorlar desem yeridir benim aldığım orijinal sitesindeki paketle aynıydı.YouTube ve Google'da bir sürü karşılaştırma mevcut.
Örneğin 4 Gr macunu en az 3 4 kez kullanırsın. 6 12 ayda bir değiştireceğini varsaysak aradaki o 20 TL kupon için sahte almaya değmez. Sahte olan daha kısa sürede değişim ister.