Neler Yeni

Termal macun önerisi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
MX4 öneririm en fazla 3 derece oynar kalan para ile döner ye 😀

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,833
İsim
Hacı
Bunu bilmiyordum ama yorumlari iyi ve fazla sorun olmaz bence hepsiburada da 20 TL hepsipay parasi duruyor onlari kullanacaktim hem çakma olduğunu nasil anlarız
Hepsiburada güvenilir daha önce aldım.
Hepsiburada satıcısından alabilirsiniz.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bunu bilmiyordum ama yorumlari iyi ve fazla sorun olmaz bence hepsiburada da 20 TL hepsipay parasi duruyor onlari kullanacaktim hem çakma olduğunu nasil anlarız
Doğrusu ortada aşırı bilgi kirliliği var. Ama Türkiye'de distribütör olduğundan teknobiyotik harici önerilmiyor. Türkiye'de karton kutulu satılırken sahteler naylon poşette gelir. Naylon dememe bakma kaliteli poşetlerdir.
Resmi sitelerinde naylon poşetli tanıtımı olması da ayrı bir muamma.
Distribütörden almak her zaman daha iyi.

Bu arada çakma ürünleri birebir yapıyorlar desem yeridir benim aldığım orijinal sitesindeki paketle aynıydı. 😂 YouTube ve Google'da bir sürü karşılaştırma mevcut.

Örneğin 4 Gr macunu en az 3 4 kez kullanırsın. 6 12 ayda bir değiştireceğini varsaysak aradaki o 20 TL kupon için sahte almaya değmez. Sahte olan daha kısa sürede değişim ister.

bwNN

80+ Silver
Mx 4 mantikli gibi. 200 tl civarindayda thermal grizzly gibi bi markada vardi oda guzel ama 1 gr

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Doğrusu ortada aşırı bilgi kirliliği var. Ama Türkiye'de distribütör olduğundan teknobiyotik harici önerilmiyor. Türkiye'de karton kutulu satılırken sahteler naylon poşette gelir. Naylon dememe bakma kaliteli poşetlerdir.
Resmi sitelerinde naylon poşetli tanıtımı olması da ayrı bir muamma.
Distribütörden almak her zaman daha iyi.

Bu arada çakma ürünleri birebir yapıyorlar desem yeridir benim aldığım orijinal sitesindeki paketle aynıydı. 😂 YouTube ve Google'da bir sürü karşılaştırma mevcut.

Örneğin 4 Gr macunu en az 3 4 kez kullanırsın. 6 12 ayda bir değiştireceğini varsaysak aradaki o 20 TL kupon için sahte almaya değmez. Sahte olan daha kısa sürede değişim ister.
Anladım o zaman riske gerek yok teknobiyotikten sipariş veriyim 👍

Top Bottom