Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Ryzen 5 5800x3d Soğutucu Önerisi

Bu hava soğutmalar performans olarak hiç fena değil ama iyi olanları acayip yer kaplıyor. Kasa destekliyor mu diyie boyuna ramlere çarpıyor mı diye ram aralığına bakmak lazım. Sıvı soğutma çok şık. 240/360 deepcool bitfenix alır geçerim. 5800x3d alan adam 360mm ye 3k da vermesi lazım bence 🙂.
  2. Erdem Arslan

Ryzen 5 5800x3d Soğutucu Önerisi

1500e peerless assasin 120se veya 1900e phantom spirit alabilirsin. Ak620'ye o para verilmez. Noctua'ya da. Zaten piyasadaki tepe soğutucular bunlar. Bunlardan iyisi yok. 240mm deepcool veya bitfenix alabilirsin.
  3. Erdem Arslan

R5 7500f için soğutucu önerisi

Üzerindeki fanlar daha iyi. Isı borusu fazla. Daha fazla ram aralığı sunuyor. Daha iyi yani.
  4. Erdem Arslan

İnce profilli 360MM sıvı soğutma önerir misiniz?

Lt 520, cube 240 al geç.
  5. Erdem Arslan

Bitfenix Cube 360 ARGB sıvı soğutma nasıl sizce?

İnceleme için çok teşekkürler. Birden fazla üst segment ürünle karşılaştırıp deneyim paylaşımı yapmanız çok değerli. Dediğiniz gibi uzun vadede bir sıkıntı çıkarmazsa inanılmaz iyi bir ürün. Görüntüsüyle fiyatı da bonusu. Bu fiyata yakında bulunmaz. İhtiyacı olan alıp atsın kenara.
  6. Erdem Arslan

Çözüldü✓ Sıvı soğutmamı yoksa hava soğutmamı

Kasana uyuyorsa indirim bitmeden inventus'tan peerless assasin al.
  7. Erdem Arslan

Çözüldü✓ 360mm soğutucu tavsiyesi

Konusu okumuştum. Fabrika verilerinin doğru olduğunu düşünüyorlar. Kullananlar çok memnun. Çok güzel de gözüküyor. 3k'ya denenir bence. Lt720 önerdim zaten. Herkesin incelediği kesin iyi olduğuna emin olduğumuz.
  8. Erdem Arslan

Çözüldü✓ 360mm soğutucu tavsiyesi

Lt 720 bitfenix cube 360
  9. Erdem Arslan

Ryzen 5 7500f soğutucu

Yeterli olur. Argb versiyonu da var aynı sitede 1500'e. Çok düşünme al geç bence.
  10. Erdem Arslan

Çözüldü✓ MSI MAG Versiyon 2 sıvı sogutma alınır mı?

Dostum 3 yıldır forumdasın bir gün MSI sıvı soğutma önerildiğini gördün mü? Ayrıca bu fiyata ne aga 240mm sıvı soğutmaya 4k yazmışlar 😆.
  11. Erdem Arslan

Çözüldü✓ sıvı soğutma önerisi

360mm lt720 bitfenix cube vs alamıyorsan kasana uymuyorsa bence git peerles assasin veya phantom spirit al geç.
  12. Erdem Arslan

Çözüldü✓ darkFlash DK431 kasa fanları sesli çalışıyor

O konu hakkında bilgim yok hocam. Yalnız bir dostum https://www.qp.com.tr/thermalright-TL-c12c-s-argb-kasa-fani-siyah-uclu-paket bu fanları önermişti. Sen yine de foruma danış.
  13. Erdem Arslan

Çözüldü✓ darkFlash DK431 kasa fanları sesli çalışıyor

O kasanın fanları direkt olarak molexle psu'ya bağlı olduğu için kontrol edilemiyor tam güç çalışıyor. Sesinden rahatsız iseniz yeni fan seti alıp anakarttan kontrol edebilirsiniz.
  14. Erdem Arslan

360mm sıvı soğutma öneri

Bitfenix cube 360 nerede ucuzsa oradan al geç.
  15. Erdem Arslan

Yeni deep cool sıvı soğutma yolda

https://www.deepcool.com/products/Cases/fulltowercases/MORPHEUS-WH-Modular-High-Airflow-ATX-Case/2023/17502.shtml @Kürşat Kütükçü @Yusufx özelliklerini okuyun. 15.5kg net weight yazıyor.
  16. Erdem Arslan

Yeni deep cool sıvı soğutma yolda

4500 falan olmaz knk. Bunun ayarında kasa şuan globalde var mı onu bile bilmiyorum. Ön tarafı her fana uysun diye ayarlanabilir yapmışlar. Üstüne bir de üst tarafına 420mm radyatör desteği var 15kg dev gibi kasa. Bunu alan içine sistem falan koyamaz.
  17. Erdem Arslan

intel i5 13400f için kule tipi soğutucu önerisi

Ölçcen kanka ufak anakartların öyle problemleri olabiliyor
  18. Erdem Arslan

intel i5 13400f için kule tipi soğutucu önerisi

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14145 ak620 yle neredeyse aynı hem arbg al geç. Aynı sitede düz siyahı da var sadece Argb değil onu da alabilirsin.
  19. Erdem Arslan

Yardım Bu sıcaklıklar normalmi?

Hava soğutucu olarak düzelttim yanlış yazdığım için.
  20. Erdem Arslan

Yardım Bu sıcaklıklar normalmi?

Çok normal knk güzel bir hava soğutma tak işlemci kendine gelsin. Şidmi 80 dereceyse stok fanla yazın kaynar bu işlemci.
Top Bottom