Sıvı soğutucu almayı düşünmüyorum bunun için ne diyorsun https://www.amazon.com.tr/Noctua-NH-D15-SE-AM4-140-premium-Dual-Dikey-soğutucu/dp/B01NC06ZYTO işlemciyi Noctuanın 3 fanlı modelleri anca soğutur 1.5kg olanlardan 360mm sağlam sıvı soğutmalar bile kasanın iyi hava akışı yoksa Render testlerinde 90 dereceleri görüyor çünkü
İşlemciye undervolt yaparak kullanabilirsin ancak bu soğutucuyu taktığında RGB Ram kullanamazsın ve 4 slotlu bir anakartın varsa sadece işlemciye uzak olan 2 tane Ram slotunu kullanabilirsin Kule tipi Aşırı yer kaplıyor.Sıvı soğutucu almayı düşünmüyorum bunun için ne diyorsun https://www.amazon.com.tr/Noctua-NH-D15-SE-AM4-140-premium-Dual-Dikey-soğutucu/dp/B01NC06ZYT
dostum bu noctuanın fanları yükseltilebiliyor haberin olsunİşlemciye undervolt yaparak kullanabilirsin ancak bu soğutucuyu taktığında RGB Ram kullanamazsın ve 4 slotlu bir anakartın varsa sadece işlemciye uzak olan 2 tane Ram slotunu kullanabilirsin Kule tipi Aşırı yer kaplıyor.
yılda 1000 tane sistem toplayan birine bunu söylüyorsun Tesüf ederim Fanlar çarpmıyor zaten Metal Pasif soğutucu çarpıyor.dostum bu noctuanın fanları yükseltilebiliyor haberin olsun
Resimde ki ramin modeli nedirİşlemciye undervolt yaparak kullanabilirsin ancak bu soğutucuyu taktığında RGB Ram kullanamazsın ve 4 slotlu bir anakartın varsa sadece işlemciye uzak olan 2 tane Ram slotunu kullanabilirsin Kule tipi Aşırı yer kaplıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta Gözünde canlanması adına şöyle gösterebilirim..
Bu hava soğutmalar performans olarak hiç fena değil ama iyi olanları acayip yer kaplıyor. Kasa destekliyor mu diyie boyuna ramlere çarpıyor mı diye ram aralığına bakmak lazım. Sıvı soğutma çok şık. 240/360 deepcool bitfenix alır geçerim. 5800x3d alan adam 360mm ye 3k da vermesi lazım bence .yılda 1000 tane sistem toplayan birine bunu söylüyorsun Tesüf ederim Fanlar çarpmıyor zaten Metal Pasif soğutucu çarpıyor.
Öncelikle sana sıvı soğutucu mu kule tipi mi almalı mıyım diye soru sorduğumu hatırlamıyorumBu hava soğutmalar performans olarak hiç fena değil ama iyi olanları acayip yer kaplıyor. Kasa destekliyor mu diyie boyuna ramlere çarpıyor mı diye ram aralığına bakmak lazım. Sıvı soğutma çok şık. 240/360 deepcool bitfenix alır geçerim. 5800x3d alan adam 360mm ye 3k da vermesi lazım bence .