dreamybull
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 2000
Ryzen 5 7500F için 1-2k bandında kule tipi soğutucu öneriniz var mı?
Ryzen 5 7500F için 1-2k bandında kule tipi soğutucu öneriniz var mı?
Bu modeli çok gördüm ama mm biraz az gibi sizce R5 7500F'e yeterli gelir mi zaten çokta fazla zorlamayı düşünmüyorum![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
120mm fan boyutu. Soğutucu yüksekliği 157mm. Fazlasıyla yeterli. Bu soğutucu ile 7800x3d kullanılır.Bu modeli çok gördüm ama mm biraz az gibi sizce R5 7500F'e yeterli gelir mi zaten çokta fazla zorlamayı düşünmüyorum
Yeterli hocam alabilirsiniz.Bu modeli çok gördüm ama mm biraz az gibi sizce R5 7500F'e yeterli gelir mi zaten çokta fazla zorlamayı düşünmüyorum
Max 2k bandında attığınızdan daha iyi alabileceğim başka bir soğutucu var mı?120mm fan boyutu. Soğutucu yüksekliği 157mm. Fazlasıyla yeterli. Bu soğutucu ile 7800x3d kullanılır.
Var olmaz mı. İşin biraz fantezisine kaçar.Max 2k bandında attığınızdan daha iyi alabileceğim başka bir soğutucu var mı?
Bu var hocam ancak gereksiz olur arkadaşın attığı gayet yeterli 7500f için.Max 2k bandında attığınızdan daha iyi alabileceğim başka bir soğutucu var mı?
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ilk attığınızı alma kararı aldım iyi geceler dilerim.Var olmaz mı. İşin biraz fantezisine kaçar.
![]()
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Evet ilkini alıcam teşekkürlerBu var hocam ancak gereksiz olur arkadaşın attığı gayet yeterli 7500f için.
![]()
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Hocam pearless assassin phantom spirit king yada frost commender çek tavsiyem frost commender aralarında en iyi soğutma performansı ondaRyzen 5 7500F için 1-2k bandında kule tipi soğutucu öneriniz var mı?