Bilgisayarı sadece hafta sonları kullanıyorum ve işlemciyi yoran oyunlar oynuyorum (bf1,forza5,gta5,rdr2,ets2) şuan pcde stok fan var işlemci r5 5600, bf1 fazla oynayınca kış olmasina rağmen isiniyo sizce hangi tip soğutucu tercih etmeliyim
kaliteli bi hava soğutma mx4 gibi termal macun işini gayet halleder
Önerebileceğiniz marka varmıkaliteli bi hava soğutma mx4 gibi termal macun işini gayet halleder
Sinerjide deepcool le500 sıvı soğutucu var arasında 50p TL fark var ikisi arasında kararsiz kaldımKasana uyuyorsa indirim bitmeden inventus'tan peerless assasin al.
Daha ucuza bişeyler yokmuKüle tipi soğutma al Çok kaliteli istersen bu vardı
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
Yukardakinin RGBsiz versiyonu, daha iyimiş pavyon gibi sevmiyorum bu alınabilir ama bütçeyi biraz zorluyoTavsiye Ederim .
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE 66.17 CFM, TL-C12C 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE 66.17 CFM, TL-C12C 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
RGB Tamamen Gösteriş Soğutması İyi Olmuyor Hem .Daha ucuza bişeyler yokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukardakinin RGBsiz versiyonu, daha iyimiş pavyon gibi sevmiyorum bu alınabilir ama bütçeyi biraz zorluyo
Deepcol AK400, ID Collingler falan vardıDaha ucuza bişeyler yokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukardakinin RGBsiz versiyonu, daha iyimiş pavyon gibi sevmiyorum bu alınabilir ama bütçeyi biraz zorluyo
Evet Ama Bu Daha F/P Şuan .Deepcol AK400, ID Collingler falan vardı
Kasanı ve bütçeni bilmemek ile birlikte 1000 TL bütçe ileBilgisayarı sadece hafta sonları kullanıyorum ve işlemciyi yoran oyunlar oynuyorum (bf1,forza5,gta5,rdr2,ets2) şuan pcde stok fan var işlemci r5 5600, bf1 fazla oynayınca kış olmasina rağmen isiniyo sizce hangi tip soğutucu tercih etmeliyim