Arama sonuçları: *

1. Faustomeister

Yardım Fan çoklayıcısı için yardımm

ben bi ara almıştım n11den ama benimki rgb idi argb bilmiyorum
  2. Faustomeister

Ryzen 5 5600 Soğutucu önerisi

Soğutucun nedir prism felansa low voltage yap istersen Anakart a destekliyor mu bilmiyorum
  3. Faustomeister

Corsair 6 adet sp120 ne kadar eder

Kasamda 6 adet Corsair sp120 var daha sessiz çalışan rgbsi olmasada olan fanlara geçmek istiyorum. 6lı seti be kadara satmam lazım sessiz pwm f/p fan tavsiyelerine de açığım.
  4. Faustomeister

Kasa fanı nasıl bağlamalı yım

Hocam iki seçeneğin var. Fan çoğaltıcı kart alıp takıcan yada kablo ile çoğantıcı alıcan
  5. Faustomeister

Yardım Asus Prime B550 M-K Ankartıma ARGB Fan Takabilirmiyim

Hocam anakartta göremedim argb veya rgb soketlerini Farklı bir kontrolcü ile yapabilirsin kumandalı olabilir
  6. Faustomeister

Çözüldü✓ Corsair Spec Delta Fan Eklemek için ne yapmalıyım ?

Argb değil bunlar direkt 4pin rgp 3 pinde pwm
  7. Faustomeister

Kasanın konumu ve bağlantılarına uğraşıcak vaktim yok öndecen çektiysem atayım 1667166631
  8. Faustomeister

Hocam bende g4 var anakartda sadece iki tane besleme var maalesef biri cpu biri kasa fanı ben kasa fanı kısmından 6 fan besliyorum çok sağlıklı değil biliyorum ama uzun süredir bişi olmadı aynı fanlardan aldım rgb olan kasa fanları çoğaltıcıyı çoğaltıcı olarak kullandım 1667046952 Fan...
  9. Faustomeister

Hocam g4 sistem mi? 1667006798 3pin pwm ve 4pin rgb olan kontrolcü varsa bende alabilirim çok fazla kablo kalabalığı oldu arkada
  10. Faustomeister

Termal macun ve pad önerisi

Artic markasının termal padi var ama kalitesi nedir çok bilmiyorum. Arkadaşların dediği gibi açtığına değmez. iyi temizle devam et diye düşünüyorum. açıcaksanda sadece termal macun yeterli olur gibi eski padlerde çok sıkıntı olmaz
  11. Faustomeister

Termal macun ve pad önerisi

Termal macun olarak seçeneklerin çok ama pad konusunda iyi seçim yapmak lazım. 2 sene çok aktif kullanmadıysan 3 derece çok değil hava şartlarından etki eder o kadar
  12. Faustomeister

Yardım sıvı soğutma tıkırtı sesi

Hocam bendende böyle tıkırtı sesi var fan hızlarını arttırınca geliyor Corsair spec delta g4 kasa
  13. Faustomeister

AMD Wraith Prism İşlemci Soğutucu Hakkında bilgi

3600 kullanıyorum warith yetmiyor 95 gördüm çok sıkıntı olcağını düşünmüyorum ama serin çalışsın uzun ömürlü olsun
  14. Faustomeister

AMD Wraith Prism İşlemci Soğutucu Hakkında bilgi

Bende aldım. teslim edilmesini bekliyorum Amd wraith serisinşn en düşüğü var soğutmuyor denicem bende.bir kaç güne gelir takarım
  15. Faustomeister

AMD wraith prism sökme

Diğer tarfta değil mi mandal
Top Bottom