Hocam anakartta göremedim argb veya rgb soketleriniAsus Prime B550 M-K Anakartıma Msi Coreliquid 240R V2 ARGB sıvı soğutmayı monte edip , ARGB sini kontrol edebilirmiyim .
Edliyorsa nasıl bağlantı yapmalıyım ?
Lütfen yardımcı olun anakartı kırmak üzereyim
Hocam benim de var aynı anakartdan sıkıntı olan şey bu anakartın üstünde soket yok. Kontrolcü falan gerekli.Asus Prime B550 M-K Anakartıma Msi Coreliquid 240R V2 ARGB sıvı soğutmayı monte edip , ARGB sini kontrol edebilirmiyim .
Malesef takılmıyor anakarta, kontrolcü gerekiyor. Ayın sorun bende de vardı.Asus Prime B550 M-K Anakartıma Msi Coreliquid 240R V2 ARGB sıvı soğutmayı monte edip , ARGB sini kontrol edebilirmiyim .
bütçen varsa kontrolcü al geçAsus Prime B550 M-K Anakartıma Msi Coreliquid 240R V2 ARGB sıvı soğutmayı monte edip , ARGB sini kontrol edebilirmiyim .
Kontrolcüyle çözülürmüHocam anakartta göremedim argb veya rgb soketlerini
Farklı bir kontrolcü ile yapabilirsin kumandalı olabilir
Kontrolcünün bağlantısını RGB soketine takmak gerekmiyomuHocam anakartta göremedim argb veya rgb soketlerini
Farklı bir kontrolcü ile yapabilirsin kumandalı olabilir
Çok teşekkür ederimHocam benim de var aynı anakartdan sıkıntı olan şey bu anakartın üstünde soket yok. Kontrolcü falan gerekli.
Kontrolcüyle çözüldümü poroblemin ?Malesef takılmıyor anakarta, kontrolcü gerekiyor. Ayın sorun bende de vardı.
Hocam argb fan için olan 1 girişe veya nereye takılması gerekiyorsa çoklayıcı veya kontrolcü almanız gerekli. Kontrol kısmı nasıl olur emin değilim aldığınız fana bağlı biraz.Kontrolcüyle çözülürmü
Kontrolcünün bağlantısını RGB soketine takmak gerekmiyomu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim
Kontrolcüyle çözüldümü poroblemin ?
Evet kontrolcü çözdü işimiKontrolcüyle çözülürmü
Kontrolcünün bağlantısını RGB soketine takmak gerekmiyomu
Çok teşekkür ederim
Kontrolcüyle çözüldümü poroblemin ?
Tamam çok teşekkür ederimEvet kontrolcü çözdü işimi
Maalesef geç öğrendik...Asus'un K ibareli anakartları bomboş oluyor. Anakartında Argb yada rgb pinleri yok.
Yaptıkları büyük ayıp zaten. Z serisi bazı anakartlarda bile argb girişi yok, saçmalık.Maalesef geç öğrendik...