Neler Yeni

Termal macun ve pad önerisi

JEZZRYZE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
SERKAN ÇALIŞKAN
Instagram
serkancaliskanz
Steam
jezzryze
Twitter
JEZZRYZE
Selamlar iyi günler arkadaşlar elimde 2 yıllık bir adet Gigabyte GTX 1660S 3 fanlı model ekran kartım var ve aldığımdan beri hiç macun vs iç temizliğini yapmadım daha doğrusu içini açmadım artık vakti geldiğini düşünüyorum çünkü bazı oyunlarda 73 dereceleri görüyor normalde 70i geçmeyen bir karttı performans ürünü olacak şekilde bana macun ve pad önerisi yapabilecek misiniz şimdiden teşekkürler :)
WhatsApp Image 2022-08-31 at 11.19.00.jpeg

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Selamlar iyi günler arkadaşlar elimde 2 yıllık bir adet Gigabyte GTX 1660S 3 fanlı model ekran kartım var ve aldığımdan beri hiç macun vs iç temizliğini yapmadım daha doğrusu içini açmadım artık vakti geldiğini düşünüyorum çünkü bazı oyunlarda 73 dereceleri görüyor normalde 70i geçmeyen bir karttı performans ürünü olacak şekilde bana macun ve pad önerisi yapabilecek misiniz şimdiden teşekkürler :)Alıntıyı görüntüle
bence biraz para verip thermal grizzly al ikisinide
mx4'te çok iyi iş görür alabiliyosan mx-5 al tabi

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Onur a.
Termal macun olarak seçeneklerin çok ama pad konusunda iyi seçim yapmak lazım. 2 sene çok aktif kullanmadıysan 3 derece çok değil hava şartlarından etki eder o kadar
Selamlar iyi günler arkadaşlar elimde 2 yıllık bir adet Gigabyte GTX 1660S 3 fanlı model ekran kartım var ve aldığımdan beri hiç macun vs iç temizliğini yapmadım daha doğrusu içini açmadım artık vakti geldiğini düşünüyorum çünkü bazı oyunlarda 73 dereceleri görüyor normalde 70i geçmeyen bir karttı performans ürünü olacak şekilde bana macun ve pad önerisi yapabilecek misiniz şimdiden teşekkürler :)Alıntıyı görüntüle

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Macun olarak arctic öneririm ama padlerin durumunu görmek lazım.Kumlanıp dağılıyorsa değişecek.Ben rx 580 varken arctic pad alıp değişmiştim ısınma sorunu ortadan kalkmıştı.

JEZZRYZE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
SERKAN ÇALIŞKAN
Instagram
serkancaliskanz
Steam
jezzryze
Twitter
JEZZRYZE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun olarak seçeneklerin çok ama pad konusunda iyi seçim yapmak lazım. 2 sene çok aktif kullanmadıysan 3 derece çok değil hava şartlarından etki eder o kadar
pad olarak iyi markalar neler acaba macun olarak elimde bi cooler master var işlemci için almıştım belki onu sürerim ama pad konusudna sıfır bilgim var diyebilirim ve içinde ne kadar uzunlukta padler var onları bile bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Macun olarak arctic öneririm ama padlerin durumunu görmek lazım.Kumlanıp dağılıyorsa değişecek.Ben rx 580 varken arctic pad alıp değişmiştim ısınma sorunu ortadan kalkmıştı.
içini hiç açmadım bilmiyorum macun için açacağım yapmışken komple bakım yapayım diyorum

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
bende de 1660 ti model var yaz ayında boşta 40 derece geçmiyor kışında 37 38 de 2 yılı geçti valorant oynarkende orta ayarlarda 45 46 maksimum macunu yenileme zamanı geldimi sizce işlemci macunu 1 yıl önce yapmıştımda bende arkadaş gibi ekran kartını 2 yıldır el sürmedim ( bide ekran kartını yoracak hiç bi oyun da oynamıyom valorant ve knight online oynuyorum genelde ekran kartı fanı bile döndürmedik heralde 2 yldır )

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bende de 1660 ti model var yaz ayında boşta 40 derece geçmiyor kışında 37 38 de 2 yılı geçti valorant oynarkende orta ayarlarda 45 46 maksimum macunu yenileme zamanı geldimi sizce işlemci macunu 1 yıl önce yapmıştımda bende arkadaş gibi ekran kartını 2 yıldır el sürmedim
gerek yok hocam kartı açtığınıza değmez

JEZZRYZE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
SERKAN ÇALIŞKAN
Instagram
serkancaliskanz
Steam
jezzryze
Twitter
JEZZRYZE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de 1660 ti model var yaz ayında boşta 40 derece geçmiyor kışında 37 38 de 2 yılı geçti valorant oynarkende orta ayarlarda 45 46 maksimum macunu yenileme zamanı geldimi sizce işlemci macunu 1 yıl önce yapmıştımda bende arkadaş gibi ekran kartını 2 yıldır el sürmedim
yüksek bir oyunda dene kartı bence o zaman anlarsın ama şu anlık bana göre yok boşuna hiç masraf yapıp elleme

bende de 1660 ti model var yaz ayında boşta 40 derece geçmiyor kışında 37 38 de 2 yılı geçti valorant oynarkende orta ayarlarda 45 46 maksimum macunu yenileme zamanı geldimi sizce işlemci macunu 1 yıl önce yapmıştımda bende arkadaş gibi ekran kartını 2 yıldır el sürmedim ( bide ekran kartını yoracak hiç bi oyun da oynamıyom valorant ve knight online oynuyorum genelde ekran kartı fanı bile döndürmedik heralde 2 yldır )
bende genelde mt2 minecraft pubg mb vs oynuyorum çok ağır oyunlar oynamadım

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
pad olarak iyi markalar neler acaba macun olarak elimde bi cooler master var işlemci için almıştım belki onu sürerim ama pad konusudna sıfır bilgim var diyebilirim ve içinde ne kadar uzunlukta padler var onları bile bilmiyorum

içini hiç açmadım bilmiyorum macun için açacağım yapmışken komple bakım yapayım diyorum
Pad değişimi gerekmez büyük ihtimal.Siz macunu değişin kalitelisiyle farkı görürsünüz.Padlerin takıldığı yer belli ordan söküp üstüne yenisini koyuyorsun zaten basit.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
yüksek bir oyunda dene kartı bence o zaman anlarsın ama şu anlık bana göre yok boşuna hiç masraf yapıp elleme
yüksek bi oyun oynamıyom ya iş den vakit kaldıkca valorant 2 el geri sinde knight online :D yeni nesil oyunlara tam alışamadık bazı oyunların bagımlısı olunca

JEZZRYZE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
SERKAN ÇALIŞKAN
Instagram
serkancaliskanz
Steam
jezzryze
Twitter
JEZZRYZE
yüksek bi oyun oynamıyom ya iş den vakit kaldıkca valorant 2 el geri sinde knight online :D yeni nesil oyunlara tam alışamadık bazı oyunların bagımlısı olunca
aynen bende öyle işten vakit kalırsa istersem 3090 alayım yine gider mc mt2 oynarım yani fakirlik zamanlarını unutmadım elimde gt9800 vardı :D

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
aynen bende öyle işten vakit kalırsa istersem 3090 alayım yine gider mc mt2 oynarım yani fakirlik zamanlarını unutmadım elimde gt9800 vardı :D
sistemi yükseltmeye karar versem nerden başlayım gtx 1660 ti yi 3060 a mı yoksa i5 10400f i i5 12400f e + anakartımı yenilemem daha iyi olur

JEZZRYZE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
SERKAN ÇALIŞKAN
Instagram
serkancaliskanz
Steam
jezzryze
Twitter
JEZZRYZE
örnek olarak Saint row yeni oyunu ultra ayarda dx121 modunda bu derecelerde
WhatsApp Image 2022-08-31 at 11.42.05.jpeg

sistemi yükseltmeye karar versem nerden başlayım gtx 1660 ti yi 3060 a mı yoksa i5 10400f i i5 12400f e + anakartımı yenilemem daha iyi olur
vallahi aga bence işlemci anakart daha iyi olur gibi bende upgrade yapıcam hatta olursa ddr5 e geçircem yeni amd ile ama yine gpu olarak bu elimdeki 1660s i kullanırım çünkü yetiyor ve işimi görüyor

Top Bottom