Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

FROST COMMANDER SIVI SOĞUTMAYI AĞLATTI

Aynı işlemci ile LS720 kullanıyorum ve daha iyi değerler alıyorum. Elbetteki curve optimizer işlemi uyguladım.
  2. Garbajosa

Gaming gen soğutucuyu iade alırmı macun kalmadı

Dümdüz alüminyum blok. Nasıl arızalı olabilir. Montajınızda bir hata var muhtemelen.
  3. Garbajosa

Yardım 7800X3D Işlemcim Ani Isınması

Benzer sorunları yaşadım. Bende de 240lık soğutucu vardı ve soğutamıyordu. Curve optimizer işlemi + Deepcool ls720 aldım. Anlık sıcaklık artışı, fan sesi vs hiçbir sorun yaşamıyorum.
  4. Garbajosa

7800x3d için 360 mm sıvı soğutma önerir misiniz?

Sistemimde daha önce thermaltake th240 vardı ve soğutma performansından memnun değildim. Bugün deepcool LS720 geldi ve montajını yaptım. Sıcaklıklar boşta 45 dereceden 29 dereceye, Cinebench r23 testinde 79 dereceden 68 dereceye ve oyunlarda 72 dereceden 55 dereceye düştü. ( Afterburner cpu...
  5. Garbajosa

Deepcool’a o kadar attım tuttum ama yinede gittim Ls720 sipariş ettim. Çünkü f/p olarak en mantıklı tercih buydu. Umarım pişman etmez.
  6. Garbajosa

Bu arada bende deepcool’un 1000w power’ı var. Sıvı soğutucu fanlarından geldiği söylenen uğultu sesi bunun fanından da arada geliyor. 7800x3d için benimde ls720 alasım vardı ama bu konu caydırdı. Muhtemelen gözü karartıp H150i elite cappelix xt ya da rog ryujin3 360 alıcam.
  7. Garbajosa

Yeni deep cool sıvı soğutma yolda

Argb olmaması üzdü
  8. Garbajosa

Bios güncel sürüm ve beta değil bundan eminim. Curve optimizer konusu ise aklımdaydı ama üşeniyordum. Şimdi bir bakayım.
  9. Garbajosa

Sistemlerimiz neredeyse aynı. Bende 240mm sıvı soğutucu var. Expo açık ile kapalı arasında boşta ve yükte yaklaşık 10-11 derece fark oluyor. Yükte ise işlemci thermal throttling yaşıyor ve clock düşürüyor. Ben 240mm soğutucudan hiç memnun değilim. 360mm sıvı soğutucu bakıyorum bu nedenle. Expo...
  10. Garbajosa

Sisteminizde expo açık mı?
  11. Garbajosa

Kasa genel olarak çok beğenilmiş ama ben çok beğenemedim. Izgaralı tasarım ve beyaz bir kasa. Bana biraz sıradan geldi. Ama sıvı soğutucuyu merak ediyorum.
  12. Garbajosa

LCD ekranlı sıvı soğutma geliyor
  13. Garbajosa

Sıvı soğutucu uyumu ve performansı

Thermaltake th240 kullanan biri olarak söylüyorum. Bence bi tık haklı arkadaş. Hortumlarda ya da radyatör de ben bir sıkıntı yaşamadım ancak pompanın bulunduğu ana gövde montaj sırasında pek çok kez yerinden çıktı. Sonuç olarak yerine monte ettikten sonra bir daha çıkmadı ancak bir sıvı soğutucu...
  14. Garbajosa

Sıvı soğutucu uyumu ve performansı

Aynı anakart ve işlemci ile aynı soğutucunun 240mm versiyonunu kullanıyorum. Yazın en sıcak günlerinde işlemci yük altında 57 dereceyi geçmedi. Sen ordan hesap et
  15. Garbajosa

1000 TL CPU Soğutucu önerir misiniz ?

Hayır takılabiliyor. Youtubedan bakarsanız görürsünüz.
  16. Garbajosa

1000 TL CPU Soğutucu önerir misiniz ?

Önceki kasam gt301di. Anakartın mosfet soğutucuları yüksek ise üst kısma sıvı soğutucu takamıyorsun. Bende thermaltake th240 vardı. Kasanın üstüne sığmadığından önüne takmak zorunda kalmıştım. Çok abuk sabuk bir iç düzen olmuştu. O nedenle kasa küçük olduğundan o kasaya hava soğutucu tavsiye...
  17. Garbajosa

Ryzen 5 5600X için soğutucu önemli

Bütün sorularınızı bugün diğer konuda cevapladım. Aynı kasa, aynı anakart, aynı işlemciyi kullanıyoruz. Hangi soğutucuyu kullandığımı da belirttim. 20 derece sıcaklık düşüşü olduğundan da test görselleri ile birlikte aktardım. Artık bu noktadan sonra karar sizde. Biraz youtube da araştırmalı ve...
Top Bottom