Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Yardım Termal macun iyi surmusmuyum

Öyle sürüp bırakmaya ne gerek var bir şeyle yaysana
  2. Hudzell

Hava soğutması önerisi 2k bütçe

2 bin TL'ye hava soğutması önerisi lazım dostlar. Daha ucuz da olabilir yeter ki en iyi performansı versin.
  3. Hudzell

F/P Termal macun önerisi

Tek seferlik olsa bile olur hocam.
  4. Hudzell

F/P Termal macun önerisi

Hocam 200 e kadar yolu var 200 lük yok diyorsanız max 300 yapabilirim yani.
  5. Hudzell

F/P Termal macun önerisi

Dostlar en bütçe dostu F/P macun önerisi bekliyorum çok da kalitesiz olmasın ama bütçe sınırlı olduğundan ona göre belirleyeceğim. Bütçe belirtemediğim için absürt rakamlı öneri istemiyorum teşekkürler. @Furkan Karagülle
  6. Hudzell

GT 301 Kasa 360mm takılır mı?

Doğru söylüyor. Radyatör ve fan kalınlığı hesaplanarak takılmalı. Ramler fazla geniş ise ona çarpabilir.
  7. Hudzell

MSI Sıvı Soğutma Devir Hızı

Pump değerinin yüksek olması çok önemli olmuyor. Fanların eşlik etmesi de normal. Bir reddit yazısında pump değerinin stabil derecede yüksek olmasının ömrü açısından iyi olduğunu yazmıştı bir kullanıcı. Her türlü sorun yok pompa fanı sonuçta.
  8. Hudzell

3050ti lı laptopum ısındığını zannediyor

Sizin için ekleyeyim, thermal throtting açık olduğundan ve sisteminiz sizin deyiminizle ısındığını düşündüğünden gerektiğinden yavaş çalışıyor olabilir. Eğer gerçekten ısınmadığına eminseniz ve yazılımsal kontrolleri de tam ise sensörde hata olabilir garantiye götürmeyi denediniz mi ?
  9. Hudzell

Yardım Tek pompa-rezervuar kiti ile 2 radyatör kullanılır mı?

@cfranko custom sistem vardı sende galiba bi bakarsın.
  10. Hudzell

Snowman t6 Ultra Yağ Damlatma

Oha ben bu bütün soğutmayı bakırın sadece kendi başına yaptığını sanıyordum, teşekkürler.
  11. Hudzell

Snowman t6 Ultra Yağ Damlatma

Bakır boruda sıvı mu oluyormuş ??
  12. Hudzell

NZXT Z73 Sıvı soğutma performansı

Soğutma performansı üzmez hocam. Üzerinde koca lcd panel bulunduran soğutmanın dandik olacak hali yok ya. :D
  13. Hudzell

CPU'yu 5 GHz O.C ile kullanmak ömrünü kısaltır mı ?

tuf b450 plus gaming var. Mosfet tam olarak nerede oluyor hatırlamıyorum. Var mı hocam ? Hocam base clock ve turbo boost olarak 2 opsiyon mu var ? Sadece oyun oynadığımda aktif olarak kullanılacak şekilde ayarlayabiliyor muyum ? Ek bir sorum daha olacak, nasıl sadece turbo boost'un frekansını...
  14. Hudzell

Sıcaklıktan kastınız mosfetlerin zorlanmasından ötürü mü işlemciden ötürü mü ? İşlemci için diyorsanız zaten sıvı soğutma var. 1659808791 Dediğim gibi testi tekrar yapayım öyle yazayım voltaj değerini
  15. Hudzell

CTR'nin sample testini yaptım. Ryzen master ile değerlerini değiştireceğim. Ama doğru olan bu mu bilmiyorum. Valla yeniyomuş :D Sample test yaptım önerilen değer olarak bunu verdi. Tam hatırlamıyorum voltaj değerini zaten dediğim gibi testi tekrar yapacağım da 4950 mhz önerdiğini...
  16. Hudzell

Sample test yapmıştım sonuçları hatırlamıyorum diye tekrar yapıyorum, sonuçları başka bir konuda paylaşacağım. Sonuçlarda önerilen o.c değeri için yaklaşık 4950 mhz ve 1.350v yazıyordu. Bu ayarlarda kullanmak bir sakınca yaratır mı ? Tam yükte 75 dereceyi geçmiyor. İşlemci r5 3600. @RevDeisDou...
  17. Hudzell

Çözüldü✓ 240mm destekleyen radyatör e 280mm fanlar olurmu

Olmaz hocam nası olsun.
  18. Hudzell

NZXT Kraken X53 240 alıyorum ?

@DerratiX sahibindenden biriyle 1650'ye anlaştım. Yine de yardımın için teşekkürler.
  19. Hudzell

NZXT Kraken X53 240 alıyorum ?

Yok aga sıvı soğutma şart valla.
Top Bottom