yigitokyay
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yiğit OKYAY
Arkadaşlar merhaba,
1 ay önce aşağıdaki linkteki MSI kasayı satın aldım.
Msi Center'ı ve sıvı soğutmayı ilk defa kullandığım için size bir sorum var.
Öncelikle MSI Centerdaki hiçbir programı aktif etmedim. Sistemin soğutmaları otomatik olarak kendini ayarlıyor.
Fakat sıvı soğutmanın pump fan 1'i aşağıdaki resimde(sistem boşta) görüldüğü gibi sürekli olarak 2800 RPM'de dönüyor. Diğer fanlar sıcaklığa göre hızlanıp yavaşlıyor.
Buradaki fanlar tam olarak hangi fanlar bilgisi olan var mı? ve Pump fan 1 in 2800 de dönmesi ideal midir?
Teşekkürler.
1 ay önce aşağıdaki linkteki MSI kasayı satın aldım.
MSI MPG Infinite X2 13FNUF-045EU i7-13700KF 32GB 2TB SSD 12GB RTX4070Ti Windows 11 Home | Ebrar Bilgisayar
MSI MPG Infinite X2 13FNUF-045EU i7-13700KF 32GB 2TB SSD 12GB RTX4070Ti Windows 11 Home en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. MSI 13FNUF-045EU teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.
www.ebrarbilgisayar.com
Msi Center'ı ve sıvı soğutmayı ilk defa kullandığım için size bir sorum var.
Öncelikle MSI Centerdaki hiçbir programı aktif etmedim. Sistemin soğutmaları otomatik olarak kendini ayarlıyor.
Fakat sıvı soğutmanın pump fan 1'i aşağıdaki resimde(sistem boşta) görüldüğü gibi sürekli olarak 2800 RPM'de dönüyor. Diğer fanlar sıcaklığa göre hızlanıp yavaşlıyor.
Buradaki fanlar tam olarak hangi fanlar bilgisi olan var mı? ve Pump fan 1 in 2800 de dönmesi ideal midir?
Teşekkürler.