Arama sonuçları: *

1. KafasıMeşgul

700TL Sıvı soğutma önerisi

240mm sıvı soğutucu ile 120mm arasında ısı farkları çok olurmu?
  2. KafasıMeşgul

700TL Sıvı soğutma önerisi

700tl bandında güzel bir sıvı soğutucu almak istiyorum önerileriniz nelerdir?
  3. KafasıMeşgul

Kasayı temizlemek için cpu stok soğutuyu çıkarmak gerekir mi

sökmeden çıkarmanız için termal macunuda yenilemeniz gerekir direk soğutma bloğu ile geleceği için
  4. KafasıMeşgul

bendede wraith prism var fanını sökücem ama nasıl bilmiyorum yaklaşık 7 aydır temizlemedim 1606820144 o kablo fandan geliyorsa evet odur
  5. KafasıMeşgul

fanın kablosunu çıkartmayı unutma sökerken
  6. KafasıMeşgul

kendi isteğine bağlı ısı problemi yaşamıyorsan temizlemene gerek yok ancak temizlemek istiyorum dersen fana bağla 4 tane vida var onları sökmen lazım fan eline gelir
  7. KafasıMeşgul

Kasanın İçine Fan Koymak

boşta 29 34 derece arası oyun oynarkende 45 55 arası oluyor 60da görüyor arada ancak oda overclock yüzünden
  8. KafasıMeşgul

Kasanın İçine Fan Koymak

tamam hocam sağolun bugün gece açık kalacak dediğim gibi yarın sabah bakarım
  9. KafasıMeşgul

Kasanın İçine Fan Koymak

egzoz fanım molexden güç alıyor yani hep son hızında çalışıyor evet dediğiniz gibi hava sirkülasyonu bozulabilir
  10. KafasıMeşgul

Kasanın İçine Fan Koymak

bu gece oyun indireceğim açık kalacak bilgisayar ona göre bakarım olmadı kaldırırım ekran kartı ramler işlemci hepsi overclocklu ondan biraz fazla ısınıyor
  11. KafasıMeşgul

Kasanın İçine Fan Koymak

fanın düşeceğini sanmıyorum hocam kapak kapalı dar bir yerde kalıyord sallansa bile düşmez diye düşünüyorum
  12. KafasıMeşgul

Kasanın İçine Fan Koymak

tabii ki Hocam 1606484271 elimde bu vardı hocam boşta duruyordu aklıma böyle bişey geldi :D
  13. KafasıMeşgul

Kasanın İçine Fan Koymak

Merhaba Kasamın içine fan koydum ön fanlarım yok çünkü soğutmada bi 5 10 derece düşüş oldu ama bi sorun yaratırmı? Tozlanma vb çok olurmu?
  14. KafasıMeşgul

Msi armor rx580 8 gb 82 derece normalmi ?

armor modeli için normal değerler :)
  15. KafasıMeşgul

Fan doğru takdığıma nerden emin olabilirim

fanı gene aynı şekilde(hava çekicek şekilde) tak arkasınada radyatörü takın hocam
  16. KafasıMeşgul

Nasıl Overclock yaparım?

gerek yok hocam ben hevesliyim öğreniyim diye yaptım gereksiz boşver hiç girme
  17. KafasıMeşgul

B450m s2h sıvı soğutma takma ve fan girişleri

pompa kablosunu zaten CPU_FAN bölümüne takacaksın
  18. KafasıMeşgul

Amd uyumlu f/p sıvı soğutma

https://www.hepsiburada.com/cooler-master-liquid-ml240l-rgb-led-fanli-islemci-sivi-sogutma-kiti-intel-am4-destekli-mlw-d24m-a20pc-r1-p-HBV00000AJBD5?gclid=CjwKCAjw1cX0BRBmEiwAy9tKHp-mW8818uV608F0HdCF46dkrC3-wGX4jM7p8w3BLXgRFj7OvjyvBBoCp1MQAvD_BwE&magaza=Elmac%C4%B1k&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc
  19. KafasıMeşgul

Işıksız Fan 120mm

hocam fazla bir şey beklemiyorum zaten içeri hava alsın yeter ön fanlarım yok benim
Top Bottom