KafasıMeşgul
80+ Bronze
Dahası
tabii ki HocamHocam biraz uzaktan çekseniz çok net anlayamadım
elimde bu vardı hocam boşta duruyordu aklıma böyle bişey geldiUçak motoru maşallah
Hocam ufak bir sallantıda fan düşüp parçalara zarar verecek gibi geliyor ne yalan söyleyeyim.Artı olarak o fanları normal dönme hızından fazla döndürüyor zararı olabilir sanki.tabii ki Hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
elimde bu vardı hocam boşta duruyordu aklıma böyle bişey geldi![]()
fanın düşeceğini sanmıyorum hocam kapak kapalı dar bir yerde kalıyord sallansa bile düşmez diye düşünüyorumHocam ufak bir sallantıda fan düşüp parçalara zarar verecek gibi geliyor ne yalan söyleyeyim.Artı olarak o fanları normal dönme hızından fazla döndürüyor zararı olabilir sanki.
Tamam fakat o ekstra fanınız egzoz fanının dönmesine sebep olacak.Hızı artar daha hızlı dönecek normal hızına göre ses sorunu yaratabilir ve dediğim gibi aşırı hızlı dönmesi kötü olabilir.fanın düşeceğini sanmıyorum hocam kapak kapalı dar bir yerde kalıyord sallansa bile düşmez diye düşünüyorum
bu gece oyun indireceğim açık kalacak bilgisayar ona göre bakarım olmadı kaldırırım ekran kartı ramler işlemci hepsi overclocklu ondan biraz fazla ısınıyorKasanın içinde olduğu için toz olucağını düşünmüyorum ama,hava sürkülasyonunu bozabilir uzun kullanımlarda.Mesela kasa ısınınca sıcak hava üfleyebilir.Tam kestiremiyorum test için 1 2 saat oyun oynayın veya bilgisayar açık da kalabilir.Ona göre bakın hocam.Ama tatlı duruyor.
egzoz fanım molexden güç alıyor yani hep son hızında çalışıyor evet dediğiniz gibi hava sirkülasyonu bozulabilirTamam fakat o ekstra fanınız egzoz fanının dönmesine sebep olacak.Hızı artar daha hızlı dönecek normal hızına göre ses sorunu yaratabilir ve dediğim gibi aşırı hızlı dönmesi kötü olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve fanın konulduğu yer normal bir sirkülasyona göre yanlış yani arkadaşın dediği gibi bozulmalar meydana gelebilir.Bence doğru yerlere doğru sirkülasyon yapacak fanlar takmanız lazım.
Tamam son hız ise çok bir şey farketmeyecek.Haklısınız fakat şunu hatırlatalım ekstra fan takılınca mesela genelde üste takılır doğru sirkülasyon için bu ekstra fanınızın sirkülasyon bozma ihtimali yüksek ki zaten bozmak istemezsiniz.egzoz fanım molexden güç alıyor yani hep son hızında çalışıyor evet dediğiniz gibi hava sirkülasyonu bozulabilir
tamam hocam sağolun bugün gece açık kalacak dediğim gibi yarın sabah bakarımTamam son hız ise çok bir şey farketmeyecek.Haklısınız fakat şunu hatırlatalım ekstra fan takılınca mesela genelde üste takılır doğru sirkülasyon için bu ekstra fanınızın sirkülasyon bozma ihtimali yüksek ki zaten bozmak istemezsiniz.