Neler Yeni

Kasanın İçine Fan Koymak

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Merhaba Kasamın içine fan koydum ön fanlarım yok çünkü soğutmada bi 5 10 derece düşüş oldu ama bi sorun yaratırmı? Tozlanma vb çok olurmu?

Ekler

• 20201127_152603.jpg
    20201127_152603.jpg
    2.3 MB · Hit: 51
  • 20201127_152607.jpg
    20201127_152607.jpg
    2.4 MB · Hit: 50
  • 20201127_152611.jpg
    20201127_152611.jpg
    2.3 MB · Hit: 50

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
Uçak motoru maşallah

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 20201127_153444.jpg
    20201127_153444.jpg
    2.5 MB · Hit: 51

rainbowgamer

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
tabii ki Hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

elimde bu vardı hocam boşta duruyordu aklıma böyle bişey geldi :D
Hocam ufak bir sallantıda fan düşüp parçalara zarar verecek gibi geliyor ne yalan söyleyeyim.Artı olarak o fanları normal dönme hızından fazla döndürüyor zararı olabilir sanki.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Hocam ufak bir sallantıda fan düşüp parçalara zarar verecek gibi geliyor ne yalan söyleyeyim.Artı olarak o fanları normal dönme hızından fazla döndürüyor zararı olabilir sanki.
fanın düşeceğini sanmıyorum hocam kapak kapalı dar bir yerde kalıyord sallansa bile düşmez diye düşünüyorum

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
Kasanın içinde olduğu için toz olucağını düşünmüyorum ama,hava sürkülasyonunu bozabilir uzun kullanımlarda.Mesela kasa ısınınca sıcak hava üfleyebilir.Tam kestiremiyorum test için 1 2 saat oyun oynayın veya bilgisayar açık da kalabilir.Ona göre bakın hocam.Ama tatlı duruyor.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
fanın düşeceğini sanmıyorum hocam kapak kapalı dar bir yerde kalıyord sallansa bile düşmez diye düşünüyorum
Tamam fakat o ekstra fanınız egzoz fanının dönmesine sebep olacak.Hızı artar daha hızlı dönecek normal hızına göre ses sorunu yaratabilir ve dediğim gibi aşırı hızlı dönmesi kötü olabilir.

Ve fanın konulduğu yer normal bir sirkülasyona göre yanlış yani arkadaşın dediği gibi bozulmalar meydana gelebilir.Bence doğru yerlere doğru sirkülasyon yapacak fanlar takmanız lazım.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Kasanın içinde olduğu için toz olucağını düşünmüyorum ama,hava sürkülasyonunu bozabilir uzun kullanımlarda.Mesela kasa ısınınca sıcak hava üfleyebilir.Tam kestiremiyorum test için 1 2 saat oyun oynayın veya bilgisayar açık da kalabilir.Ona göre bakın hocam.Ama tatlı duruyor.
bu gece oyun indireceğim açık kalacak bilgisayar ona göre bakarım olmadı kaldırırım ekran kartı ramler işlemci hepsi overclocklu ondan biraz fazla ısınıyor

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Tamam fakat o ekstra fanınız egzoz fanının dönmesine sebep olacak.Hızı artar daha hızlı dönecek normal hızına göre ses sorunu yaratabilir ve dediğim gibi aşırı hızlı dönmesi kötü olabilir.

Ve fanın konulduğu yer normal bir sirkülasyona göre yanlış yani arkadaşın dediği gibi bozulmalar meydana gelebilir.Bence doğru yerlere doğru sirkülasyon yapacak fanlar takmanız lazım.
egzoz fanım molexden güç alıyor yani hep son hızında çalışıyor evet dediğiniz gibi hava sirkülasyonu bozulabilir

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
egzoz fanım molexden güç alıyor yani hep son hızında çalışıyor evet dediğiniz gibi hava sirkülasyonu bozulabilir
Tamam son hız ise çok bir şey farketmeyecek.Haklısınız fakat şunu hatırlatalım ekstra fan takılınca mesela genelde üste takılır doğru sirkülasyon için bu ekstra fanınızın sirkülasyon bozma ihtimali yüksek ki zaten bozmak istemezsiniz.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Tamam son hız ise çok bir şey farketmeyecek.Haklısınız fakat şunu hatırlatalım ekstra fan takılınca mesela genelde üste takılır doğru sirkülasyon için bu ekstra fanınızın sirkülasyon bozma ihtimali yüksek ki zaten bozmak istemezsiniz.
tamam hocam sağolun bugün gece açık kalacak dediğim gibi yarın sabah bakarım

Top Bottom