Arama sonuçları: *

1. Kangalll

Yardım İkisinden hangisi ?

Büyük ihtimalle soğutma kısmı ekranın altında da vardır o yüzden bir şey olmaz da amoled ekranlı sıvı soğutma ne işe yarayacak, bunun en az 6-7 bin tl'si ekrandır. Gereksiz maliyet.
  2. Kangalll

ENERMAX 240mm Vs Thermalright Phantom Spirit

pc hocası gg15 sistemini aldım, enermax'ın sıvı soğutucu var, normalde daha kaliteli sıvı soğutucu koyardım ama bütçe kalmadı. Soğutma performansı beni gerçekten şaşırttı. Normal kullanımda 35 gibi bir derece, oyunlarda da maximum 60 civarı bir şey gördüm sanırım. İşlemci 9700x.
  3. Kangalll

laptopuma sıvı metal macun sürücem akma riskini önlemek için ne yapmalıyım

Benim laptop da aynı kasa, windows 10'dan 11'e geçince işlemci sıcaklıkları düştü. Mx4 orijinalse sıkıntı olmaz, 95 derecede voltaj düşürmeden çalışıyor, win11'e geçince oyunlarda max 85 dereceyi gördü . Sıvı metal anakarta temas ederse anakartın çöp olacağıyla ilgili birkaç şey okumuştum.
  4. Kangalll

laptopuma sıvı metal macun sürücem akma riskini önlemek için ne yapmalıyım

youtube'da videoları var, işlemcinin kenarına termal bant çekiyorlar.
  5. Kangalll

Bu ürün'ün ekran kartına faydası var mı acaba?

açıkçası ben bir faydası olacağını zannetmiyorum
  6. Kangalll

Bu ürün'ün ekran kartına faydası var mı acaba?

Eski ekran kartlarında belki işe yarar yenilerinde yaramaz, daha önce youtube'da ekran kartı soğutucu testi görmüştüm ama o soğutucunun soğutucu blokları falan vardı, çok eski ekran kartlarında işe yarıyordu ama yenilerde işe yaramıyordu.
  7. Kangalll

Asus Laptop Fan Değişimi Yapılabilir Mi ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09H72C83R?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
  8. Kangalll

Asus Laptop Fan Değişimi Yapılabilir Mi ?

bende tuf 506lı modeli var garantiye verdim fandan ses geliyor diye, sağlam fanı değiştirmişler bozuk fan halen duruyordu, ders için lazım olduğundan garantiye göndermedim ve fan sipariş edip kendim değiştirdim. Sıkıntı çözüldü.
  9. Kangalll

Yardım Termal macun önerisi

donanım arşivi termal macun karşılaştırma videosu vardı, biraz eski video ama oraya bakabilirsin. Arada kayda değer bir fark yoktu.
Geri