Bu ürün'ün ekran kartına faydası var mı acaba?

Reaksiyon skoru
12

Ekler

• Screenshot_302.png
    Screenshot_302.png
    204.6 KB · Hit: 89
Eski ekran kartlarında belki işe yarar yenilerinde yaramaz, daha önce youtube'da ekran kartı soğutucu testi görmüştüm ama o soğutucunun soğutucu blokları falan vardı, çok eski ekran kartlarında işe yarıyordu ama yenilerde işe yaramıyordu.

Eski ekran kartlarında belki işe yarar yenilerinde yaramaz, daha önce youtube'da ekran kartı soğutucu testi görmüştüm ama o soğutucunun soğutucu blokları falan vardı, çok eski ekran kartlarında işe yarıyordu ama yenilerde işe yaramıyordu.
Bu biraz farklı ya elbet bende testlerini görmüştüm ama onlar direk karta takmışlardı bu ekrana kartına takılmadan hava veriyor sanırım

Bu biraz farklı ya elbet bende testlerini görmüştüm ama onlar direk karta takmışlardı bu ekrana kartına takılmadan hava veriyor sanırım
açıkçası ben bir faydası olacağını zannetmiyorum

Şu an gereksiz bunlar.

Max 2-3 derece etki eder diye düşünüyorum ona vereceğin 800tl yerine daha iyi soğutmalı bir kart almak daha mantıklı.

Merhaba,
Ürünü inceledim, mutlaka ısı düşürmeye etki edecektir ama bu taş çatlasın en fazla 3-4 derece olacaktır. Fiyata 850 TL yazılması çok ayrı bir saçmalıktır. Onun yerine kasa sirkülasyonunu geliştirip daha güzel bir değerlendirme yapabilirsin. Paraya yazık..

Bende alacağım MSI ekran kartım var 4060ti derece 78-80 derecere oyuyor onun alıp işime yarar mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri