Ekran kartı soğtucusu satın aldım.!

Tugayyy

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhabalar Sapphire rx6950xt ekran kartı kullanmaktayım oyunlarda yükte 85-90 arası sabit çalışıyordu buda - olarak işlemcimi'de extra ısıtıyordu ryzen 7 5800x3d ekran kartı soğutucularını gördüm ve hepsiburada'dan merak ederek satın aldım alanlar memnun kalmış değelendirmede 1.5 hafta içinde elime ulaştı ve kurulumunu yapıp gün boyu test ederek kullandım kendi gözlemlediğim sonuçları aşşağıda yazıyorum ihtiyacı olan varsa alıp gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Soğutucudan önce
Boşta Ekran kartı : Ortalama 37-45 Derece
Yükte Ekran kartı : Ortalama 80-90 Derce
Soğutucu Taktıktan sonra
Boşta Ekran Kartı : Ortalama 23-27
Yükte Ekran kartı : Ortalama 65-75 Max
İşlemcimde ısınıyordu 80 dereceleri görüyordu şuan için 60 derece ortalama max 70 dereceyi geçmiyor.
Bence Muazzam bir ürün illaki daha önce görüp kullanan arkadaşlar olmuştur benim gibi sıcaklıklara takılan arkadaşların çok memnun olacağını düşünüyorum. 3x120mm ARGB
Ürün Linki :

Merhabalar Sapphire rx6950xt ekran kartı kullanmaktayım oyunlarda yükte 85-90 arası sabit çalışıyordu buda - olarak işlemcimi'de extra ısıtıyordu ryzen 7 5800x3d ekran kartı soğutucularını gördüm ve hepsiburada'dan merak ederek satın aldım alanlar memnun kalmış değelendirmede 1.5 hafta içinde elime ulaştı ve kurulumunu yapıp gün boyu test ederek kullandım kendi gözlemlediğim sonuçları aşşağıda yazıyorum ihtiyacı olan varsa alıp gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Soğutucudan önce
Boşta Ekran kartı : Ortalama 37-45 Derece
Yükte Ekran kartı : Ortalama 80-90 Derce
Soğutucu Taktıktan sonra
Boşta Ekran Kartı : Ortalama 23-27
Yükte Ekran kartı : Ortalama 65-75 Max
İşlemcimde ısınıyordu 80 dereceleri görüyordu şuan için 60 derece ortalama max 70 dereceyi geçmiyor.
Bence Muazzam bir ürün illaki daha önce görüp kullanan arkadaşlar olmuştur benim gibi sıcaklıklara takılan arkadaşların çok memnun olacağını düşünüyorum. 3x120mm ARGB
Ürün Linki :
Faydası olmuş gibi duruyor :D Karta hiç termal bakım vs yapmadınız mı baya ısınmış.

Bence sendeki temel sorun kasanın zayıf hava akışı olabilir, muhtemelen kasanın yan kapağını açıp kullanarak aynı sonuçlara ulaşırdın.

Ekler

• 11.jpeg
    11.jpeg
    148.4 KB · Hit: 49
Geri