Asus Laptop Fan Değişimi Yapılabilir Mi ?

Reaksiyon skoru
1
asus tuf 506lh modelinde dizüstü pc im var.Pc de fan hayvan gibi ses çıkartıyordu fanı temizlerken galiba kırıldı cpu fanı 0 rpm yeni fan alıp taksam sıkıntısı geçer mi lütfen bilen varsa yarın etse çok iyi olur

Hocam zaten sökmüşsün yani garantisi fln yok herhalde. Ben olsam alır bir fan takardım, yapacak bir şey yok. Aynı model fan olsun ama ya da teknik özellikleri fln aynı olsun da sıkıntı çıkmasın. Bu arada nasıl kırdın ki. Ben de laptopu baya söktüm, fanı de temizledim ama kırılmadı. Bu arada ses çıksın yani laptop soğuk çalışır, kütüphanede fln değilsen sıkıntı değil çok.

bende tuf 506lı modeli var garantiye verdim fandan ses geliyor diye, sağlam fanı değiştirmişler bozuk fan halen duruyordu, ders için lazım olduğundan garantiye göndermedim ve fan sipariş edip kendim değiştirdim. Sıkıntı çözüldü.

Hocam zaten sökmüşsün yani garantisi fln yok herhalde. Ben olsam alır bir fan takardım, yapacak bir şey yok. Aynı model fan olsun ama ya da teknik özellikleri fln aynı olsun da sıkıntı çıkmasın. Bu arada nasıl kırdın ki. Ben de laptopu baya söktüm, fanı de temizledim ama kırılmadı. Bu arada ses çıksın yani laptop soğuk çalışır, kütüphanede fln değilsen sıkıntı değil çok.
hocam sorun fanın içindeki manyetik mekanizmayla ilgiliydi içindeki parçaları çıkarmak lazımdı plastiği çok sağlam değildi fanın plastiği biraz parçalandı zaten garantisi bitmişti yeni alacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seste sıkıntı yoktu sesi duysan sende katlanamazsın manyetikte pürüzlenme olmuş çat çat çat diye ses geliyordu abartısız kulağın içinden geçiyordu ses kulaklıkla full ses müzik dinlesen vs yine geçmiyordu

Yenisini alıp takmak daha sağlıklı olacak o zaman

hocam sorun fanın içindeki manyetik mekanizmayla ilgiliydi içindeki parçaları çıkarmak lazımdı plastiği çok sağlam değildi fanın plastiği biraz parçalandı zaten garantisi bitmişti yeni alacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seste sıkıntı yoktu sesi duysan sende katlanamazsın manyetikte pürüzlenme olmuş çat çat çat diye ses geliyordu abartısız kulağın içinden geçiyordu ses kulaklıkla full ses müzik dinlesen vs yine geçmiyordu
Anladım hocam o zaman değiştir en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri