Arama sonuçları: *

1. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Dark Freezer X123 aldım ancak takılacak parçası yok

Şu mesela anakartla geliyor am4 anakartlarla, sanırım am5 de tek fark bu üst ve aşağı siyah parçalar arkadan tutturulmuyor. Şimdi orayı istediğiniz gibi çıkarabiliyorsunuz ama işlemcinin etrafındaki metalı tutan arkada parça olabiliyor. 1764200739 Sanırım üreticiden üreticiye değişiyor...
  2. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Dark Freezer X123 aldım ancak takılacak parçası yok

Üst ve aşağıdaki kulakçık dediğini şeyler anakartla geliyor evet backplate dediğini şey arkadan tutmasını sağlayan şey ise çoğunlukla soğutucuların yanında geliyor.
  3. LegendaryCrazy

Yardım KASA İÇİ DİZAYN YARDIMI VE FAN ÖNERİSİ

Rica ederim, sağ olun :)
  4. LegendaryCrazy

1 tane L Wireless Controller(usb) yeterli olur. 10 Kanal destekliyor, 1 kanalda 4 tane cihaz (fan + strimer kabloları fln) destekliyor. 1 usb ile 40 fan veya strimer takılır.
  5. LegendaryCrazy

TL fanlar Lian Li'nin en üst seviye fanı... en azından görsel anlamda öyle, aynı şekilde diğer özellikler olarak da öyle. SL fanlardan daha iyi. En belirgin farklılığı iki ayrı zonesı var yani fanın sağ ve solunudaki rgbyi ayrı ayrı kontrol edebiliyorsun ve yine cfm ve hava basıncı daha yüksek...
  6. LegendaryCrazy

Sağ ve arka fanlar ekranlı olsun. Üst ve altlar düz wireless olanlar olabilir. Gerçi düz ve ekranlı arasında 500-600 lira fark var ve sanırım cfm ve hava basıncı olarak ekranlı olan daha iyi, ekran da çabası, o yüzden ben hepsini ekranlı al geç derim. Sıvı soğutma fanları hariç onları sıvı...
  7. LegendaryCrazy

SİZCE MSI MAG CORELIQUID A13 360mm Mİ YOKSA MSI Mag Coreliquid E360 360 mm

Kasa akvaryum olunca 420mm takabiliyor muyuz hocam :)
  8. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Argb slaved kabloyu nasıl takarım ?

Kontrolcü ile olabilir.
  9. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Msi Steam kampanyası

Aldığın site bahsedilen sitelerden biriyse yorum yazıyorsun. Sonra MSI sitesinden aldığın ürünü kaydedip, kampanyalar kısmından yorum linkiyle birlikte başvuru yapıyorsun.
  10. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ Lian Li Sıvı Soğutma

10 kanal, kanal başı 4 cihaz(fan, strimers)
  11. LegendaryCrazy

Arctic liquid freezer iii 360 pro tam yükte çalışıyor.

Evet baya konuşmuşum :D Grafiği yukarı çekersen fanlar ve pompa daha geç hızlanır, yani ilk başta sessiz olur ama evet, fanlar ve pompa yavaş çalışacağı için daha yüksek sıcaklıkta çalışacaktır. Ancak dediğim gibi eğer çok kolay bir şekilde 80 dereceye ulaşıyorsa o grafiği ayarlaman pek faydası...
  12. LegendaryCrazy

Hım %100 olması için cpu 80 dereceye geliyor demek, termal macun fln yanlış da olabilir Inteller son nesillerde böyle baya ısınıyorlar ama normal mi bu dersen masaüstünde edge de fln 80 dereceye gelmemesi lazım. Kasanın içine soğutucu bloğunun üstüne elini yaklaştırınca hava ısınıyor mu? Yanlış...
  13. LegendaryCrazy

Restart> f12/del to bios > hardware monitör fln olmalı > sağ üste cpu fln grafik göreceksin> Tıkla > Sağdaki değerlere sayılar girerek veya grafik üzerinde noktaları çekerek aessizlik için ayar yap > çözüldü/çözülmedi > buraya dönüş😂 1761672039 Kabaca böyle bir ekran 1761672203 Ama açıkçası...
  14. LegendaryCrazy

Yardım Arctic Liquid Freezer 420 A-RGB II vs Liquid Freezer 420 III

Anakart m-atx / itx değilse sorun olmaz. Ayrıca gen 4 den fazlasına gerek yok. Push pull da standart bir config değil. Enthusiasts'a yönelik bir şey. Pro sürüm ile Intel tarafındaki temassızlık düzeltildi ve fanların performansı kağıt üstünde neredeyse iki kat artı.
  15. LegendaryCrazy

CORSAIR NAUTILUS 360 RS White alınır mı ?

He anladım, o zaman uğraşmak istemezseniz onu seçebilirsiniz.
  16. LegendaryCrazy

CORSAIR NAUTILUS 360 RS White alınır mı ?

Performansı bilmiyorum ama herhalde corsairinki doğru orantıdadır yani herhalde o normalde kullandığınız soğutucu 12 k? ve size 5k soğutucu mu öneriyorlar?
  17. LegendaryCrazy

Gürültülü sıvı soğutma

Hayır doğru biliyorsun ama bazen böyle abuk sabuk şeyler oluyor, pompayı pump'a tak. Ayrıca fan kablosu var mı? Varsa onuda cpu_fan'a tak. Aio üretcilerin antik kuntin işi bazende anakart dan da oluyor. 1761406663 Pump fan cpu_fan'ın bir üstünde. 2 tane 4pinli giriş var. Soldaki
  18. LegendaryCrazy

Gürültülü sıvı soğutma

Fan ve rpm ayarlayamıyorsan kablodur
  19. LegendaryCrazy

Gürültülü sıvı soğutma

Gürültü pompadan mı geliyor fandan mı? Sessizlik istiyorsanız ve ses fanlardan geliyorsa max %40 çalışmalı fanlar, cpu 85'i geçtikten sonra %100 olsun diye ayarlamanızı tavsiye ederim. Pompadan geliyorsa, pompa sesi normal bir şey tabii ancak onunda bir sınırı var, yani pompa bozuksa o yüzden...
  20. LegendaryCrazy

Böyle kasa havalandırması kötü mü?

Böyle durumlarda negatiften(exhaust) çok pozitif (intake) olsa daha iyi olur.
Geri