Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

laptopum gta da cok isiniyo islemci 94 derece

Laptop'un bakımını yaptın mı son 1 yılda? Laptop soğutucun var mı? Yoksa Laptop soğutucusu öneririm. Eğer soğutucu almayacaksan uyduruk bi laptop standı alıp laptop'un altını kaldırabilirsin böylece hava akışı daha iyi olur.
  2. Margot Robbie

gta 5 den 1 ay ban yedim ne yapmalıyım

Yok sanmam.
  3. Margot Robbie

gta 5 den 1 ay ban yedim ne yapmalıyım

Ben .d 1655834845 Haksız yere ban attıkları oluyor, hilecileri banlamiyorlar, hileyle alakası olmayan insanları banliyorlar, karakterin sifirlanacak, bütün paran ve malların gidecek maalesef.
  4. Margot Robbie

Pc Nin Üstünü Kapamak Zarar Verir Mi?

Patlayabilir knk aman
  5. Margot Robbie

Pc Nin Üstünü Kapamak Zarar Verir Mi?

%100 PC'yi yeni aldın değil mi?
  6. Margot Robbie

Anakart olmadan Fanımı Çalıştırabilir miyim?

Kusura bakmayın bilmiyorum.
  7. Margot Robbie

LAPTOP SOGUTUCU ONERISI

200 liraydı bunun fiyatı hep. O yüzden 200 lira bandına bunu öneriyordum 150 liraya düşmüş...
  8. Margot Robbie

LAPTOP SOGUTUCU ONERISI

Bunun soğutması iyidir. Malzeme kalitesi de eh işte yani fiyatına göre normal. Bir yere çarpmadan kullanırsan sorun olmaz gibi. En ucuzu ve iyi de bu galiba...
  9. Margot Robbie

LAPTOP SOGUTUCU ONERISI

Laptop kaç inç?
  10. Margot Robbie

LAPTOP SOGUTUCU ONERISI

Dostum şimdi 100-200 lira arası olan soğutucular iyi soğutur ancak malzeme kalitesi götüdür. Mesela Monster'ın soğutucusu idare eder seviyede soğutur ama malzeme kalitesi çok iyidir. Uzun zaman kullanmak istiyorsan Monster gibi bir soğutucu alabilirsin. O da 200'ü biraz geçiyor gibi.
  11. Margot Robbie

Laptop soğutucu önerisi

Hocam belki sadece bende sorunlu çıkmıştır. Sen memnunsan önerebilirsin.
  12. Margot Robbie

Addison Anc-505 iyi mi ?

Bende bunu kullandım. Gözle görülür derece sıcaklığı düşüyor. Bende bunu tavsiye ederim. Ancak ikinizin önerdiği soğutucununda malzeme kalitesi kötü olduğu için dikkatli kullanmanız lazım.
  13. Margot Robbie

Laptop soğutucu önerisi

Malzeme kalitesi iyidir. Soğutması da idare eder. Soğutması bundan güzel soğutucular var ancak uzun ömürlü olmaz. https://www.monsternotebook.com.tr/notebook-cooler/monster-pusat-notebook-sogutucusu/?gclid=CjwKCAjwgISIBhBfEiwALE19SX7tMe9ZAIs7d2cElJlP8jdgE_856XZS2RFsAI4q16FcwiX5ZCqSqBoCpkoQAvD_BwE
  14. Margot Robbie

Forumun Soğutma ve OC masterları kimlerdir??

Apo jumper oc akznanzmsmzakzm
  15. Margot Robbie

Daha önce de bayağı konu açtılar böyle de neyse Abdullah hacıgül kim? İlk defa duyuyorum.
  16. Margot Robbie

Multim benim bu kaçıncı konu?
  17. Margot Robbie

Sıcaklıklar normal mi?

Oynadığın oyun yük gerektirmeyen eski bir oyun. Biraz daha günümüze yakın oyunlar da test edebilme imkanın varsa güzel olur.
  18. Margot Robbie

Ucuza leptop soğutucu

Bütçe farketmez dedin mi bunu öneririm. Malzemesi saf alüminyumdan. Ancak aman aman bir soğutması yok. 5 dereceye kadar soğutuyor diye biliyorum...
  19. Margot Robbie

Ucuza leptop soğutucu

Malzeme kalitesi çok da iyi değil ucuz olduğu için ve ben 2 ay kadar kullandım. Belki de uzun kullanımda sorun çıkarıyordur bilemedim. Bütçen buna yetiyorsa al ancak bütçeni arttırabilirsen daha iyi şeyler var.
Top Bottom