Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Arkadaşlar pc ye gta5 iniyor, ve kasada ışık var yatacam o sabaha biter herhalde. Işık kontrolcüsü yok o yüzden örtüyle örttüm zarar verir mi
kasa nasıl hava alacak hocam? örtüyü kaldırın.Arkadaşlar pc ye gta5 iniyor, ve kasada ışık var yatacam o sabaha biter herhalde. Işık kontrolcüsü yok o yüzden örtüyle örttüm zarar verir mi
Odan çok sıcak değil ise sorun olmaz.Arkadaşlar pc ye gta5 iniyor, ve kasada ışık var yatacam o sabaha biter herhalde. Işık kontrolcüsü yok o yüzden örtüyle örttüm zarar verir mi
Işık olunca da uyutmuyor yakasa nasıl hava alacak hocam? örtüyü kaldırın.
bakma bilgisayaraI
Işık olunca da uyutmuyor ya
Monitörü kapadım zaten sadece pc açık onun da içindeki fanlarda ışık var ve tüm odayı aydınlatıyor. Sorun şu ki fan ışıklarını kontrol edemiyorumbakma bilgisayara
Sabit kırmızı yanıyorMonitörü kapadım zaten sadece pc açık onun da içindeki fanlarda ışık var ve tüm odayı aydınlatıyor. Sorun şu ki fan ışıklarını kontrol edemiyorum![]()
KapanmıyordaMonitörü kapadım zaten sadece pc açık onun da içindeki fanlarda ışık var ve tüm odayı aydınlatıyor. Sorun şu ki fan ışıklarını kontrol edemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabit kırmızı yanıyor
yorganın altına gir hiç bir şey olmazMonitörü kapadım zaten sadece pc açık onun da içindeki fanlarda ışık var ve tüm odayı aydınlatıyor. Sorun şu ki fan ışıklarını kontrol edemiyorum
Sabit kırmızı yanıyor
Kapanmıyorda