Dostum şimdi 100-200 lira arası olan soğutucular iyi soğutur ancak malzeme kalitesi götüdür.laptop sogutucusu ariyorum nasil bi sogutucu isime yarar boyle ise yariyacak bi sogutucu icin kac lira vermem gerekiyor
hem sogutacak hemde malzeme kalitesi orta olan bir sogutucu onerirmisinDostum şimdi 100-200 lira arası olan soğutucular iyi soğutur ancak malzeme kalitesi götüdür.
Mesela Monster'ın soğutucusu idare eder seviyede soğutur ama malzeme kalitesi çok iyidir. Uzun zaman kullanmak istiyorsan Monster gibi bir soğutucu alabilirsin.
Laptop kaç inç?hem sogutacak hemde malzeme kalitesi orta olan bir sogutucu onerirmisin
Bunun soğutması iyidir. Malzeme kalitesi de eh işte yani fiyatına göre normal. Bir yere çarpmadan kullanırsan sorun olmaz gibi. En ucuzu ve iyi de bu galiba.
daha kaliteli soyle 200 tl civarında onerirmisinBunun soğutması iyidir. Malzeme kalitesi de eh işte yani fiyatına göre normal. Bir yere çarpmadan kullanırsan sorun olmaz gibi. En ucuzu ve iyi de bu galiba.
SIGHTZER Laptop Soğutucu Stand Yükseklik Ayarlı 4 Fanlı Led Işıklı Lcd Ekranlı Notebook Altlığı Cooling Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SIGHTZER Laptop Soğutucu Stand Yükseklik Ayarlı 4 Fanlı Led Işıklı Lcd Ekranlı Notebook Altlığı Cooling Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
200 liraydı bunun fiyatı hep. O yüzden 200 lira bandına bunu öneriyordum 150 liraya düşmüş.daha kaliteli soyle 200 TL civarında onerirmisin