Arama sonuçları: *

1. Mechanist

LAPTOPUMA FAN ALICAM F/P OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ

tavsiye etmem format atıp temiz bir 10 kurulumu yapsan daha iyi
  2. Mechanist

o zaman 10'a geri dön acilen. 1707597745 valla ben bir fark hissetmedim öyle işletim sisteminin oyuna çok etkisi ettiğini düşünmüyorum tam tersi bazı durumlarda aşağı çeker.
  3. Mechanist

Ben windows 11 kullanıyorum. eğer windows'un yorduğunu düşünüyorsan windows 10'a geç nasılsa oturmuş bir işletim sistemi 11 de bir sürü hata ve sorun var ondan drop alıyor olabilirsin.
  4. Mechanist

drop yiyiyorsan sıkıntı vardır ben herhangi bir drop vs yemiyorum çatur çutur oynatıyor o yüzden sorun etmiyorum. termal macunun kontrol et ayrıca arkaplanda saçma sapan güç yiyen uygulama var mı diye bak.
  5. Mechanist

valla Acer Nitro 5 kullanıyorum ve derecelerim 80 genel olarak geçmiyor herhangi bir sıkıntısı da yok o yüzden çok fazla takmamak lazım Laptoplar için bu normal sayılabilir artık.
  6. Mechanist

Wraith Prism mı?T6 Ultra mı?

Prism kullanıyorum çok güzeller kendileri :) soğutma performansı olarak bana yetiyor gayet.
  7. Mechanist

Wraith prism rgb control

Aynı soğutucu var bende de , işlemci kutusundan iki kablo çıkıyor birini soğutucuya birini de anakartın bir pinini takmıştım ve oldu crazyreign dediği gibi.
  8. Mechanist

Bu sisteme sıvı soğutma lazım mı ?

Wraith Prism geliyor olması lazım yanında gayet güçlü bir soğutucu.
  9. Mechanist

Bu sıcaklık değerleri normalmi

Ekrandakiler normal ama 83 çıkması normal değil ayrıca o rakam fan ayarı hızı değil.
  10. Mechanist

Bilgisayar ısınması

Aynen günah bizden geçti.
  11. Mechanist

Bilgisayar ısınması

Ya aga sinir ne kelime kafasını koparmak istiyorum resmen :D böyle insanlara hiç tahammülüm yok bak ben bilgisayardan donanımda inanılmaz anlayan biriyim demiyorum ama en azından o fiyat bandında bu sistemden kat kat daha güçlü sistem toplanacağını farkedecek kadar anlıyorum ee adam gelmiş...
  12. Mechanist

Bilgisayar ısınması

Ya bırak aga vallahi bırak ya böylelerine yardım etmeyecen anlamıyorsun bu işten tamam eyvallah ya anlayan biri sana yardım ediyor hala ukala ukala konuşuyor.
  13. Mechanist

Bilgisayar ısınması

Şu sistemin güzelliğine bak gelmiş memnunum diyor allahım kafayı yiyeceğim.
  14. Mechanist

Bilgisayar ısınması

İşte sizin gibi insanlara yardım edilmemeli kazık yemeye devam etmelisiniz siz ya arkadaşım biz senin iyiliğin için burada uğraşıyoruz yardım ediyoruz gelmişsin aldığıma da pişman değilim diyorsun o zaman yediğin kazıkla iyi oynamalar sana. Ayrıca aldıma değil aldığıma olacak.
  15. Mechanist

Kasaya fan takmak

Eğer o kasa ve psu almadıysan hemen vazgeç Rampage kalitesizdir.
  16. Mechanist

Çok Ucuza Çok İyi İşlemci Soğutucu Buldum

Hocam yapma acemiyiz :D
  17. Mechanist

Ryzen 5 1600X için Soğutucu?

@Efes sıkıntılı misin kardeşim sen?? durduk yere olay çıkartıyorsun sonra gelip herkese kızgın atıyor kafayı yiyicem ya nasıl insanlarsınız arkadaş. 1595966650 Öyle düşünecek olursan işlemci alacaksan ya 2 hafta sonra bozulursa o zaman hiç almayalım ?! Gerçekten iyi değilsiniz siz şaka gibisiniz ya
  18. Mechanist

Ryzen 5 1600X için Soğutucu?

Forumdaki kimse bilmiyor zaten hakkında bir şey soğutucunun sırf biri önerdi diye öneriyorlar. Şuanda amma boş yaptın
  19. Mechanist

Degerlerim nasil?

ekran kartına yumurta kır pişir hocam o ney ya.
  20. Mechanist

Sıcaklık değerlerim

Yok sıcaklıklar zaten aman aman yüksek değil sadece alırsan daha rahat edersin diye söyledim stok soğutucu yetersiz kalabiliyor.
Top Bottom