Neler Yeni

Bilgisayar ısınması

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Bakın bilgisayarımın sadece kasası 5.600 TL ye denk geldi ben yanında klavye mouse monitör de aldım. Ha buna rağmen bunun kötü bir sistem olduğunu düşünüyor iseniz ben sistemimden memnunum, aldıma da pişman değilim
İşte sizin gibi insanlara yardım edilmemeli kazık yemeye devam etmelisiniz siz ya arkadaşım biz senin iyiliğin için burada uğraşıyoruz yardım ediyoruz gelmişsin aldığıma da pişman değilim diyorsun o zaman yediğin kazıkla iyi oynamalar sana.
Ayrıca aldıma değil aldığıma olacak.

Bakın bilgisayarımın sadece kasası 5.600 TL ye denk geldi ben yanında klavye mouse monitör de aldım. Ha buna rağmen bunun kötü bir sistem olduğunu düşünüyor iseniz ben sistemimden memnunum, aldıma da pişman değilim
Screenshot_2020-08-11-18-56-33-534_com.google.android.youtube.jpg

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Şu sistemin güzelliğine bak gelmiş memnunum diyor allahım kafayı yiyeceğim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Bak kardeşim gel yanlışından dön, iade et onu
Yukarıya attığımı al sen
Ya bırak aga vallahi bırak ya böylelerine yardım etmeyecen anlamıyorsun bu işten tamam eyvallah ya anlayan biri sana yardım ediyor hala ukala ukala konuşuyor.

Şu sistemin güzelliğine bak gelmiş memnunum diyor allahım kafayı yiyeceğim.
O fiyatın aşağısına gtx 1660 süper li sistem attım bir de üstüne fps sonuçlarını da attım ama adam hala pişman değilim diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bırak aga vallahi bırak ya böylelerine yardım etmeyecen anlamıyorsun bu işten tamam eyvallah ya anlayan biri sana yardım ediyor hala ukala ukala konuşuyor.
Zaten hiç kimse pc den anlamak zorunda değil
Ama böyleleri hak ediyor.
Cidden sinir oldum

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
O fiyatın aşağısına gtx 1660 süper li sistem attım bir de üstüne fps sonuçlarını da attım ama adam hala pişman değilim diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten hiç kimse PC den anlamak zorunda değil
Ama böyleleri hak ediyor.
Cidden sinir oldum
Ya aga sinir ne kelime kafasını koparmak istiyorum resmen :D
böyle insanlara hiç tahammülüm yok bak ben bilgisayardan donanımda inanılmaz anlayan biriyim demiyorum ama en azından o fiyat bandında bu sistemden kat kat daha güçlü sistem toplanacağını farkedecek kadar anlıyorum ee adam gelmiş halen pişman değilim diyor.

Ya aga sinir ne kelime kafasını koparmak istiyorum resmen :D
böyle insanlara hiç tahammülüm yok bak ben bilgisayardan donanımda inanılmaz anlayan biriyim demiyorum ama en azından o fiyat bandında bu sistemden kat kat daha güçlü sistem toplanacağını farkedecek kadar anlıyorum ee adam gelmiş halen pişman değilim diyor.
İlerleyen zamanlar da çok pişman olacak
Ama iş işten geçmiş olacak
Neyse kendisi zararda sonuçta, boş ver

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Dostum aldığın ekran kartı modelini 1300 liraya kadar bulabilirdin. Üstelik 580'in armor modeli fazla ısınma yapıyor sorunlu yani. Bende 580 kullanıyorum ve ben ekran kartımı 1350 TL ye aldım. Parana yazık etmişsin, almadan önce keşke foruma danışsaydın :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ç.G. insancığı
İlerleyen zamanlar da çok pişman olacak
Ama iş işten geçmiş olacak
Neyse kendisi zararda sonuçta, boş ver
Bakın tavsiyeniz için teşekkür ederim ve çok bilmişlik tasladıysam özür dilerim bu sadece bir tavsiyeydi biliyorum ve tekrar özür diliyor um. Peki bu ekran kartı beni 1 2 yıl idare etsin benim için yeterli sonrasında sizin tavsiyenize uyar ekran kartımı değiştiririm. Ama benim burda asıl tartışmak istediğim konu ryzen 5 3600 ün yaz zamanında 70 derecede sabit çalışması normal mi diye sormaktı. Tekrar tavsiyeniz için teşekkür ederim. İyi günler

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bakın tavsiyeniz için teşekkür ederim ve çok bilmişlik tasladıysam özür dilerim bu sadece bir tavsiyeydi biliyorum ve tekrar özür diliyor um. Peki bu ekran kartı beni 1 2 yıl idare etsin benim için yeterli sonrasında sizin tavsiyenize uyar ekran kartımı değiştiririm. Ama benim burda asıl tartışmak istediğim konu ryzen 5 3600 ün yaz zamanında 70 derecede sabit çalışması normal mi diye sormaktı. Tekrar tavsiyeniz için teşekkür ederim. İyi günler
Stok soğutucu da kullanıyorsan bu aylarda normal denilebilir sıcaklığın. Ama harici bir işlemci soğutucu almanı öneririm, daha iyi olur.

Foruma danışsaydın, alacağın ekran kartını geçtim alacağın sistem seni 4 yıl götürürdü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,834
Üyeler
161,759
Son üye
yunus emre 24
Top Bottom