Güçlü bilgisayar ama düşük performans

pSorWy

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar 1 ay civarı önce gaming gen tr sitesinden almış olduğum hazır rx 9070xt ekran kartlı r7 7800x3d işlemcili 32 gb 6000 mghz ramli diyeceğim o ki gerçekten ortalama üstü bir bilgisayar ama aldığımdan beri sanki bilgisayarı tam gücüyle kullanmıyormuşum gibi hissediyorum alienware in 500 hz lik monitoru var valorantta sanki 240 360 hz miş gibi hissettiriyor (daha önce 500 çok kullandım 500 gibi hissettirmiyor) bilgisayar normalde valorantta 800+ fps vermesi gerekirken vsync acikken sabit 500 fps vermesi gerekirken anlık 380 400 fpslere düşüyor hele lol de 240 fps lere vs düşüyor inanılmaz laglar giriyor az çok anlayan bir insan bu setupın lolde 1500 avg fps vermesi gerektiğini bilir dostlar lütfen yardımcı olun aimlab oynuyorum 240 hz e vs düşüyor o kadar laglı oynatıyor ki bu yazılımsal olduğunu düşünüyorum software yazılımından da çok anlamıyorum nvidia dan geçtim ne yapabilirim lütfen yeterki sorun çözülsün amd cihazlardan iyi anlayan arkadaşlarım abilerim benimle bire bire iletişime geçsin bende onları görürüm sorunumu çözün yeterki her şeyi sağlarım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim♥️♥️

amd ciler bu konuya bilerek cevap vermiyor karalama yaptığınızı sanabilirler.25,3,1 sürümüne geçmelisin.

Geri